Vi har spilt «Halo 3»

... og dette kan du forvente deg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

AMSTERDAM (Dagbladet.no): Tirsdag kveld samlet Microsoft et knippe journalister i Amsterdam, og tok dem med ut på en båttur utenom det vanlige. Ombord på den digre elvebåten hadde nemlig spillselskapet rigget til en rekke Xbox 360-maskiner, med historiedelen til «Halo 3» klar til utforsking.

Vi var ikke sene om å dra til oss en kontroller, og tilbrakte rundt 40 minutter i rollen som Master Chief i kamp mot hissige utenomjordiske - i den høyeste oppløsningen vi noen sinne har sett «Halo».

At grafikken har fått et solid løft, er imidlertid ikke det aller første du tenker på når du setter igang med spillet. Når du sitter der med kontrolleren mellom henda og fyrer igang spillet, er det nemlig den familiære og velkomne følelsen av at du spiller «Halo» som først slår deg.

Har du spilt et «Halo»-spill før, vil du umiddelbart kjenne deg igjen i «Halo 3». Utviklerne Bungie har vært smarte nok til å ikke endre nevneverdig på styringsmåtene. Enten du beveger deg rundt til fots eller i et framkomstmiddel sitter kontrollen fra første stund.

Det er først når du kjører rundt på et av de mange fartøyene i spillet (disse kommer vi tilbake til), eller fyrer løs mot fiender som befinner seg på lang avstand, at du merker hva grafikken har å si. Her er alt krystallklart, og du har ingen problemer med å få med deg hva som skjer på lang avstand.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer