Vi har spilt «Super Mario Galaxy»!

Les om inntrykkene her.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SNIKTITT: Denne høsten er det endelig duket for et «skikkelig» Mario-spill igjen, på stasjonær konsoll. «Super Mario Galaxy» kommer til Wii 16. november, og er utvilsomt en diger gulrot for de som lurer på om de skal skaffe seg Nintendos hvite boks.

Vi har prøvespilt en ferdig utgave av spillet, og den spirituelle oppfølgeren til «Super Mario Sunshine» fenger umiddelbart. «Galaxy» lokker deg inn med sine lystige toner og glade grafikk - hvis dette ikke er nok til å få deg til å smile har du et hjerte av gråstein.

Ekte 3D

La oss feie all tvil til side: «Super Mario Galaxy» er et plattformspill i 3D. Da snakker jeg om skikkelig 3D, for her er gravitasjon og romorientering en helt sentral del av spillet. Den nusselige Prinsesse Peach har selvsagt havnet i trøbbel igjen.

Erkeslemmingen Bowser vil at den kongelige skjønnheten skal bli en del av hans helt nye galakse - den brutale kidnappingen er et faktum. Marios oppgave er dermed soleklar: redd prinsessen og knus Bowsers planer om galaktisk herredømme.

Utgangspunktet for Marios utsvevende eventyr er et sentralt stjerneobservatorium. Her kan vår helt reise hvor han vil i galaksen, i hvert fall til planeter som er låst opp. Hver verden er delt opp i tre brett, og her skjuler det seg selvsagt flunkende nye gullstjerner på mer eller mindre obskure steder.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer