JA TIL NESTEN FULL ÅPENHET: Norsk idrett blir bedt om full åpnehet, nei, men det går jo ikke. Tenk om vi skulle ha full åpenhet i dette kongeriket, hva ville da skje med fedrelandet, kongen og stortingets president? Foto: Bjørn Langsem
JA TIL NESTEN FULL ÅPENHET: Norsk idrett blir bedt om full åpnehet, nei, men det går jo ikke. Tenk om vi skulle ha full åpenhet i dette kongeriket, hva ville da skje med fedrelandet, kongen og stortingets president? Foto: Bjørn LangsemVis mer

Vi i Norsk Pressevenneforening av Norsk Idretts Fremme krever nesten full åpenhet, ikke noe mer, takk

Vi vil synge seieren er vår uten innblanding av fake news-pressen.

Meninger

Nei, vet de hva! Skal det også være full åpenheten innenfor norsk idrett også nå da? Skal ikke de som styrer og steller og pleier og kjæler meg seg selv, og kanskje sine nærmeste idrettsvenner – de som går i markaluer, nikkers og pjolterblikk nynnende til nasjonalsangen både titt og ofte, og som i mange år har fått lov til å sitte helt ved siden av, eller litt bak, selveste kongen og hans familie – skal ikke de få lov til å bedrive sitt virke uten at noen av oss drankere fra fake news-pressen skal få innsyn? HVA? Vi i pressen drikker da på andres regning. Så, hva er problemet?

Er det virkelig blitt slik i Denne Kommuniststaten at de som sliter, stiller opp, organiserer, reiser, spiser, får det til, heier og gråter en skvett skal måtte stå til rette for noen millioner her og der? Vi fatter ikke hvor denne nasjonen er på vei hen vi. Dette går rett på dunken. Norsk idrett, spesielt på vintertids – vi ser bort fra friidrett og fotball – har fantastiske resultater å vise til, og ja: Det koster penger. Mange penger, men vil vi ha resultater? Ja, det vil vi og da må ledelsen få lov til å drive med sitt. Det kan da virkelig ikke blir slik at vi skal bli smålige?

Vi roper et rungende Nei! Vi i Norsk Pressevenneforening av Norsk Idretts Fremme (NPVFANIF), ved vår formann som av hensyn til klisterføret ønsker å være anonym, vil forby alle som roper, hytter med nevene og som skriker høyt om full åpenhet. Hva er galt med litt åpenhet? Vi skriver da 2017 og ikke 2018. Dette vil vi ikke ha noe av. Hva da? Full åpenhet, nei, nesten full åpenhet. Ikke noe mer. Aldri. Hurra for Andersen (film).

Norsk idretts toppledere er godt skikket. De har ingenting å skjule, vel nesten ingenting. Det er vi sikre på. Så, vekk med hylekoret. La ærlige idrettslederfolk få være i fred. De er valgt på legitimt vis og gjør nasjonen en stor tjeneste med å ta på seg slike verv som nesten ikke er betalt heller, verken nå eller når det er slutt. Seieren er vår. Så vakkert. Heia idrettens ledere. Nå må det være slutt på heksejakten. Norske idrettsledere er beste i verden. Best innen romservice og minibarmarksprat.