WII FOR ALLE: Men spillfirmaet Codemasters er lei av alle de dårlige Wii-spillene som gis ut. Foto: AP Photo / Gary Malerba
WII FOR ALLE: Men spillfirmaet Codemasters er lei av alle de dårlige Wii-spillene som gis ut. Foto: AP Photo / Gary MalerbaVis mer

- Vi kommer ikke til å lage billige drittversjoner

Codemasters kritiske til Wii-trend.

Codemasters vil for alt i verden unngå å lage billige versjoner av sine spill på Wii. Utgiveren har for tiden to spill på vei til konsollen. «Dirt 2» skal visstnok «ikke være «Mario Kart»», mens «Overlord 2» blir laget for å være «spillernes spill».

— Man kan ikke overse Wii, men det er snodig å se hva andre utgivere driver med. Codemasters har hatt en mer forsiktig tilnærming til Wii, noe som har vært riktig å gjøre. Vi kommer ikke til å lage billige drittversjoner av våre spill til konsollen, sier Codemasters-sjef Alex Bertie til MVC.

Videre lover Bertie at Codemasters aldri vil gå i fella å lage et spill i samme gate som «Wii Sports» til konsollen. Da snakker vi igjen om en billig kopi, altså.

«Colin McRae: Dirt 2» ventes på Wii i slutten av september, mens «Overlord 2» kommer til sommeren. Vi skal selvsagt kikke på begge spillene og fortelle deg om vi synes Codemasters' bidrag holder mål.

Denne saken er hentet fra Gamer.no.