- Vi kommer skremmende godt overens

Blir de denne sesongens Vinni og Halvdan?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): De profilerte musikerne som utgjør den nye «Hver gang vi møtes»-gjengen har bare tilbragt seks innspillingsdager sammen så langt, men har allerede rukket å knytte sterke bånd seg i mellom.

Blant artistene som kommer svært godt overens, er Norges første «Idol»-vinner Kurt Nilsen (33) og Ole Paus (65).

- Jeg har ikke problemer med å si at jeg regner Kurt som en kjær venn, og at jeg stoler på ham, sier Paus til Dagbladet.

- Godt overens Sammen med Lene Marlin (32), Magnus Grønneberg (45), Anita Skorgan (53), Marion Ravn (28), spiller de for tiden det populære programmet på Kjærnes gård i Våler i Østfold.

Det var en blid og svært sammensveiset gjeng som lørdag møtte pressen på innspillingsstedet.

- Vi kommer skremmende godt overens, sier Nilsen.

- Vi er ulike. Ulik alder og ulike historier. Samtidig er vi en enhet av ålreite folk, legger Paus til.

Sympatiserer med Vinni De to musikerne forteller at dagene så langt har vært svært intensive.

- De er jævlig kompakte og krevende - å by på seg selv 24/7 er krevende. Det har gått slag i slag, forteller Nilsen, og får nikkende respons fra Paus.

- Jeg tenker på Vinni som opplevde ekteskapsoppløsning mens han var med, sier Paus sympatisk.

- Da er det godt å være lykkelig og glad, skyter Nilsen smilende inn.

- Åpent sinn Felles for de fleste deltakerne er at de ikke kjenner de fleste andre musikerne særlig godt. Paus og Nilsen har tidligere bare hilst på hverandre ved et par anledninger.

- Jeg kom hit med et åpent sinn. Fra før av kjente jeg bare Anita (Skorgan, journ. anm.) og hadde hilst på Kurt et par ganger, forklarer Paus, som nå omtaler Nilsen som «grunnleggende sjenerøs og menneskekjær»

SAMLET ENSEMBLE: Morten Abel, Lene Marlin, Anita Skorgan, Kurt Nilsen, Magnus Grønneberg, Marion Ravn og Ole Paus er musikerensemblet som utgjør andre sesong av «Hver gang vi møtes». Foto: Torbjørn Katborg Grønning / Dagbladet
SAMLET ENSEMBLE: Morten Abel, Lene Marlin, Anita Skorgan, Kurt Nilsen, Magnus Grønneberg, Marion Ravn og Ole Paus er musikerensemblet som utgjør andre sesong av «Hver gang vi møtes». Foto: Torbjørn Katborg Grønning / Dagbladet Vis mer

Men etter seks intensive dager under samme tak, er de to altså blitt nære venner, og det er lett å allerede nå dra paralleler til to av artistene som var med i sesong én.

Stor suksess Allerede på første møte med pressen, fortalte de tidligere «Hver gang vi møtes»-deltakerne Øyvind «Vinni» Sauvik og Halvdan Sivertsen at de hadde funnet tonen.

Det var særlig da Vinni tolket Sivertsens god kjente låt «Sommerfuggel i vinterland» at vennskapet dannet seg.

- Jeg ble rørt, og det var stort å se ham sette sitt preg på den låta, sa Sivertsen til Dagbladet i januar.

I ettertid har den låta blitt stående som et sterkt symbol på den enorme seersuksessen «Hver gang vi møtes» ble.

TV 2-programmet ble belønnet med to Gullruten-statuetter, «Sommerfuggel i vinterland» toppet Itunes-lista og seertallene var over 700 000.

FUNNET TONEN: Kurt Nilsen og Ole Paus har i løpet av seks dager rukket å bli gode venner. Foto: Torbjørn Katborg Grønning / Dagbladet
FUNNET TONEN: Kurt Nilsen og Ole Paus har i løpet av seks dager rukket å bli gode venner. Foto: Torbjørn Katborg Grønning / Dagbladet Vis mer
TO GODE VENNER: Vennskapet mellom Halvdan Sivertsen og Vinni var et resultat av «Hver gang vi møtes» sesong én. Et annet resultat var monsterhiten «Sommerfuggel i vinterland», Vinnis tolkning av Sivertsen-låta. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
TO GODE VENNER: Vennskapet mellom Halvdan Sivertsen og Vinni var et resultat av «Hver gang vi møtes» sesong én. Et annet resultat var monsterhiten «Sommerfuggel i vinterland», Vinnis tolkning av Sivertsen-låta. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer