Kevork Djansezian/Getty Images/AFP - Slik ble Project Natal avslørt på fjorårets E3-spillmesse i Los Angeles.
Kevork Djansezian/Getty Images/AFP - Slik ble Project Natal avslørt på fjorårets E3-spillmesse i Los Angeles.Vis mer

- Vi kommer til å overgå Natal

Går offensivt ut før E3 braker løs.

|||Microsoft har justert opp forventningene foran E3 enda noen hakk.

Selskapet åpner ballet med en Natal-pressekonferanse natt til mandag norsk tid som er ventet å både gi oss det offisielle navnet på den bevegelsessensitive nyheten, lanseringsdato og en pris.

Natal stjal de fleste overskriftene på fjorårets E3, men Microsoft er på ingen måte fornøyd med det. Selskapet hevder selv at de har enda mer snadder med seg til L.A. i år sammenlignet med i 2009.

Nylig sendte også Microsoft-topp Aaron Greenberg ut en melding på sin Twitter der han terget Sony med noen ubehagelige sannheter i forholdet mellom PlayStation 3-storspill og «Halo 3».   

Det er ingen tvil om at ordkrigen i forkant av verdens største spillmesse alt har begynt.

- Større nyheter i år I en mail som Xbox.com-medlemmer nå har mottatt, hevder Microsoft at de vil toppe Natal-avsløringen og fjorårets E3-pressekonferanse.

- E3 er verdens største spillbegivenhet og stedet der vi kommer med de STORE annonseringene rundt hva som kommer til Xbox.

- Med den massive annonseringen av Project Natal under fjorårets event, tror du kanskje vi vil ha problemer med å toppe dette. Vel, tro igjen, står det i mailen som Videogamer har fått tak i.

- Til årets E3 har vi enda større annonseringer å dele med dere, fortsetter Microsoft.

Ny Xbox-Konsoll? Stikk i strid med E3-tradisjonen holder Microsoft to pressekonferanser i år. Den første søndag (natt til mandag norsk tid) med fullt fokus på Natal, mens den vanlige finner sted dagen etter. Nintendo og Sony holder sine presse-briefer den 15. juni.

I forkant av E3 har det gått rykter om at vi kanskje får servert en ny Xbox 360-konsoll etter at innmaten fra en påstått Slim-versjon av 360 ble fotografert og spredt på nett tidligere i vår.  

Av kommende spill vet vi allerede at «Gears of War 3» er under utvikling og er planlagt lansert i april 2011. I tillegg vil «Fable III» og «Halo: Reach» være sentrale på E3.

Men det alle lurer på nå er om Microsoft har enda flere store godsaker på lur?


Avslører Natal-spill Om du er nysgjerrig på hva slags Natal-spill som vil bli vist, foregriper LA Times begivenhetene litt. Under en presentasjon som Microsoft holdt i forrige måned ble fire Natal-spill demonstrert. Dette er alle kandidater å bli lansert sammen med kamera- og mikrofonboksen som lar deg veive, fekte og gestikulere foran TV-skjermen uten en tradisjonell håndkontroller.

River Rush: LA Times skriver at spillet lar deg styre en flåte ned elv. Rafting, altså. Styr unna vannfall, steiner og andre hindringer ved å lene deg til sidene og hoppe.

Ricochet: Dette spillet ble demonstrert under E3 i fjor sommer. Bruk hele kroppen på å returnere spretne baller. Siden E3 i ?09 har Microsoft raffinert spillet, skriver LA Times. Blant annet lar det deg spille med en venn og det kjenner også igjen spillerne som poserer foran kameraet og linker deg til din 360-profil.

Living Statue: Dette spillet kommer som bestilt for Microsoft-avdelingen som jobber med LIVE-medlemmer — for her kan du danse, synge og gjøgle foran kameraet, for deretter å sende videoen til venner. Blir dette spillet en kilde til mye YouTube-moro i månedene som kommer?

Obstacle Course: Hinderløype har de fleste vært borti før, enten på en sommerleir eller antrukket i kongens klær. Her skal du hoppe, smyge deg eller klatre over ulike hindringer. Det blir i tillegg avslørt minst et dusin Natal-spill i tillegg til disse når E3 sparker i gang.

Vis mer