- Vi kommer til å rulle hjem. Vi spiser jo hele tida

Disse er med i den nye «Hver gang vi møtes»-sesongen.

ÅRETS GJENG:  OnklP, Inger Lise Rypdal, Jonas Fjeld, Bjarne Brøndbo, Lene Nystrøm, Thom Hell og  Silje Nergaard er de sju musikerne i den fjerde «Hver gang vi møtes»-sesongen.

Foto Thomas Rasmus Skaug
ÅRETS GJENG: OnklP, Inger Lise Rypdal, Jonas Fjeld, Bjarne Brøndbo, Lene Nystrøm, Thom Hell og Silje Nergaard er de sju musikerne i den fjerde «Hver gang vi møtes»-sesongen. Foto Thomas Rasmus SkaugVis mer

MOSS / OSLO (Dagbladet): I går startet innspillingen av den fjerde «Hver gang vi møtes»-sesongen, som mest sannsynlig skal sendes på TV 2 over nyttår.

Mandag hilste gjengen på hverandre for første gang på Vestre Kjærnes Gård i Moss, som er stedet musikerne skal tilbringe den neste uka.

Det har vært spekulasjoner om hvem som skal tolke hverandres låter i denne sesongen, og nå er det endelig bekreftet:

Silje Nergaard, Jonas Fjeld, Bjarne Brøndbo, Lene Nystrøm, OnklP, Thom Hell og Inger Lise Rypdal er de sju musikerne i den fjerde «Hver gang vi møtes»-sesongen.

- Rulle hjem - Jeg har følt litt på det i lang tid, men nå står vi her og det braker løs. Alle er litt nervøse, har sommerfulger i magen og har problemer med å huske teksten. Nå gleder vi oss bare til å komme igang, sier Lene Nystrøm til Dagbladet.

40-åringen gjorde brak-karriere med popbandet Aqua på 90-tallet, og i fjor høst så vi henne som mentor i musikkprogrammet The Voice på TV 2.

Hun gleder seg til alt ved innspillingsuka, og sier at de blir godt tatt vare på av crewet.

- Dette er ei luksus-uke, litt ego-uke fordi alt handler om oss. Selv om det er hard jobbing fra 07-24, blir vi tatt godt vare på, og vi kommer til å rulle hjem fordi det er så mye mat her - vi spiser jo hele tida. Vi får ikke gå ett skritt uten at noen er med, det er mye omsorg, sier Nystrøm.

- Er det noe du er nervøs for?

- Jeg er litt nervøs for teksten, men nå får jeg tid til å gå igjennom den ordentlig, og den sitter jo. Det er mer det nervøse genet som prøver å ødelegge litt, svarer Nystrøm.

- Det gode selskap Rapper Pål Tøien (30), bedre kjent under artistnavnet OnklP, bruker å ha Jaa9 ved sin side, men i «Hver gang vi møtes» kommer han alene. Han er den yngste deltakeren i den fjerde sesongen.

- Det blir bra dette her, ass, sier Tøien til Dagbladet.

Han kjenner ingen av de andre fra før, men har hilst på noen av musikkollegene tidligere. Han syns det første døgnet på gården har vært positivt og at det lover bra for den kommende uka.

- Jeg har knapt sett på noe av «Hver gang vi møtes» før, jeg så litt på når Vinni var med. Det jeg liker med programmet er at fokuset er på musikken, og at det er folk som har lagt ned arbeid her. Det er ganske hyggelig for meg å bli invitert i det gode selskap, sier Tøien og fortsetter:

- Det går jo opp og ned her i livet, så det er veldig hyggelig å få spørsmål om å være med. Jeg får mulighet til å utfordre meg selv litt, i tillegg er jeg selvfølgelig utrolig spent på hva de andre - de voksne - har funnet på.