Vi leker med roboter

Åttitallet hadde mye rart å by på. Men Transformers er blant det vi skal ta med oss videre i livet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Les anmeldelsen av Transformers-spillet «Transformers, robots in the sky...»

    DETTE ER VEL en strofe du har gått og sunget på, du også, akkurat som meg. Det var først nå nylig at jeg oppdaget at tekstlinja til tv-serien om Transformers faktisk er «robots in disguise », men pytt sann- roboter er de uansett. Og tro det eller ei: De er like populære den dag i dag, som i glansdagene på 80-tallet. Ankepunket er imidlertid at det stort sett er de samme folka som er fans nå som den gang da.

    Det vil kanskje endre seg nå, ettersom dataspillet «Transformers» kommer i butikkhyllene neste uke. For hvem er vel bedre egnet for å klare overgangen til spillverdenen enn nettopp disse robotene- prisgitt at utviklerne spiller kortene sine rett?

    FOR DE AV DERE som ikke vet hva en Transformers er: De er roboter. Levende roboter. Og som navnet antyder, kan de omgjøre seg til noe annet, det være seg en gravemaskin, en pistol et jetfly, en lastebil, en kassettspiller- you name it . Figurene kommer i form av leketøy, tegneserier, TV-serier, og en helaftens tegnefilm fra 1986- det ryktes dessuten om at det kommer en ny film om et års tid.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer