- Vi leste manuset og tenkte bare «din sleipe jævel»

«Broadchurch»-stjerne om sesong to av serien.

TILBAKE IGJEN: Miller og Hardy skal løse en ny mordgåte i sesong to av Broadchurch. Foto: NTB Scanpix
TILBAKE IGJEN: Miller og Hardy skal løse en ny mordgåte i sesong to av Broadchurch. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Våre anmeldere oppsummerte nylig tv-året 2014, og den britiske suksessen «Broadchurch» var blant deres absolutte favoritter fra fjoråret.

Sesong to av spenningserien er straks på skjermene, og hovedrolleinnehaver Olivia Colman lover en sesong på høyoktan, full av uventede vendinger. 

En sleip jævel Hun og resten av skuespillerne fikk seg en bakoversveis da de leste manuset for neste sesong av serien:

- Da vi hadde første gjennomlesning sammen tenkte vi alle «din sleipe jævel», sier Colman om manusforfatter Chris Chibnall.

Serien gikk på NRK her i Norge, og over åtte episoder satt hundretusenvis av nordmenn klistra foran skjermen med et spørsmål i tankene: «Hva skjedde med Danny Latimer?»

Det spørsmålet fikk vi heldigvis et svar på, men Colman sier det er mange skygger fra første «Broadchurch»-sesong som dukker opp igjen i sesong to:

- Chris la mange ting til rette i første sesong som vi skuespillere aldri tenkte over en gang, og nå kommer de problemene til overflaten, sier Colman til avisa The Sun. 

- Umiddelbar «whooa» Hun spiller rollen som politietterforsker Miller - kvinnen skal holde den plagede Alec Hardy, spilt av David Tennant, i sjakk. De to løser omsider gåten om hvem som drepte 12 år gamle Danny Latimer. En løsning som faller litt vel nær familieidyllen til politibetjent Miller.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer