Vi liker filmen!

- Jeg gir terningkast 5, skriver en av våre lesere om «Jeg er Dina». Publikum ser ut til å være uenig i kritikerslakten.

Diskutér filmen!

Besøkstallene etter premierehelga for «Jeg er Dina» har ført til glade fjes hos folkene bak filmen.

Kritikerslakt og budsjettsprekk fikk det til å se svart ut en stund. Men våre lesere er postive.

- Terningkast fem

- Skuespillerne var usedvanlig gode, naturbildene var flotte og handlingen går jeg ennå og tenker på, skriver EO inn til debatten. Innsenderen ville selv ha gitt terningkast fem.

- La verden kaste terning, legg vekk intellektet, slipp følelesene fri og ta inn Dina uten forbehold, skriver Hjertrud.

Ekstra skeptiske kritikere?

- Jeg tror kritikerne blir ekstra skeptiske til en norsk storfilm. Som regel skriver de noen setninger om en film, ferdig med det. Men i dette tilfellet har de virkelig plukket fra hverandre alt, mener en som kaller seg Venter spent.

Thomas vil bare si at filmen var bra.

Og det er mange enige med ham i.

- Står fint til bøkene

Hanna har lest bøkene:

- Jeg har lest hele trilogien om Dina og var veldig begeistra for den. Filmen skiller seg fra boka på mange punkt og står godt på egne ben, skriver hun, som mener anmeldelsene burdre vært bedre.

Si din mening om filmen. Hvor mye tror du de lunkne kritikkene betyr for «Jeg er Dina»?

SØVNIG?</B>- Verdensstjernen Gérard Depardieu, virker søvnig, nærmest blodfattig. Innom en tur, skriver Aftenpostens anmelder. Og Akersgatas kritikere stemmer i.
<B>DINA ER BRA!</B> Det mener våre lesere. Her er Maria Bonnevie sammen med Bjørn Floberg som spiller Dinas far. Floberg skrytes heller ikke opp i skyene av anmelderkorpset.