Vi maler Russland med regnbueflagget

Bli med på kampanjen til Amnesty og Dagbladet.

KOM IGJEN OG MAL: Amnesty og Dagbladet inviterer alle til å oppsøke nettstedet To Russia With Love og være med på å male landet i regnbuens farger og dermed rette søkelyset mot brudd på menneskerettighetene i Russland.
KOM IGJEN OG MAL: Amnesty og Dagbladet inviterer alle til å oppsøke nettstedet To Russia With Love og være med på å male landet i regnbuens farger og dermed rette søkelyset mot brudd på menneskerettighetene i Russland. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Amnesty og Dagbladet går sammen om en kampanje for å sette søkelys på brudd på menneskerettighetene i Russland. Den har fått navnet:

To Russia With Love.

Regnbuens farger - Vi inviterer folk over hele verden til å delta. Det er bare å gå inn på torussiawithlove.no, sier Eugene Brandal Laran, som er plattformsjef for de digitale tjenestene i Dagbladet.

Når 28 000 har registrert seg og blitt tildelt en liten del av kartet, blir hele Russland dekket av regnbueflagget. Regnbueflagget er som kjent symbolet for LHBT-personer (homofile, lesbiske, bifile og transpersoner).

Garantert anonymitet Alle som deltar er garantert anomymitet. Man skal ikke legge igjen navn, bare alder, kjønn og nasjonalitet. Deltakerne blir oppfordret til å dele siden på Facebook og Twitter og spre budskapet verden over.

- Når vi har malt Russland i regnbuens farger én gang, fortsetter vi med et strøk til, sier Laran.

Hensikten med siden er at alle som vil - artister, utøvere og vanlige folk - kan oppsøke nettstedet og dermed gjøre en forskjell og rette søkelyset mot brudd på menneskerettighetene i Russland.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer