«Vi Menn-piken» forsvinner

Den populære midtsidespalten fases ut i 2020.

FORSVINNER: I løpet av 2020 fases spalten «Vi Menn-piken» ut av det populære ukebladet. Her med modell Anna Nicole Smith på forsiden, og teksten «Se fru Smith uten undertøy». Faksimile: Vi Menn
FORSVINNER: I løpet av 2020 fases spalten «Vi Menn-piken» ut av det populære ukebladet. Her med modell Anna Nicole Smith på forsiden, og teksten «Se fru Smith uten undertøy». Faksimile: Vi Menn Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Hva er det sprøeste du har gjort? Hva er det første du ser etter i en mann? Og hvilken kjent person ville du hatt med på en øde øy?

Hvis du kjenner igjen disse spørsmålene, er sannsynligheten stor for at du har lest Vi Menns ukentlige spalte «Vi menn-piken».

I flere tiår har «Vi Menn-piken» prydet forsider og midtsider i det populære ukebladet. Spalten består av korte intervjuer og bilder av svært lettkledde kvinner.

Nå begynner Vi Menn å fase ut «pike-spalten», og i løpet av 2020 vil den være helt borte. Dette opplyser Lars Erik Oterhals til Dagbladet. Han er redaktør og målgruppesjef for Mann i Egmont.

- Våre leserundersøkelser viser at leserne setter størst pris på gode reportasjer, aktualitetssaker og underholdning. Flere og flere av våre kjernelesere ønsker at Vi Menn bruker mer av sine journalistiske ressurser på andre ting enn «Vi Menn-piken», sier han til Dagbladet.

- Fristed for menn

Han forteller at redaksjonen nå i større grad vil rette ressursene sine mot andre typer innhold.

- Vi Menn er et viktig fristed for svært mange norske menn, og vil fortsatt tilby sine lesere innhold de bryr seg om. Reportasjer fra hele verden, avsløringer om offentlig sløsing og historiske dokumentarer er innhold som scorer svært godt i våre leserundersøkelser, og Vi Menn vil fortsette å levere mer av dette hver eneste uke, sier Oterhals.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer