- Vi mistet barnet i tolvte uke

Derfor raser Otto Jespersen mot Her og Nå.

(Dagbladet.no): Tirsdag skrev ukebladet Her og Nå at Otto Jespersen skulle bli far for tredje gang.

Han har to barn fra tidligere forhold, og ukebladet meldte at komikerens nåværende samboer, Ingrid Lorentzen, var gravid og at de skulle bli foreldre til høsten.

Jespersen raste mot ukebladet, og kalte oppslaget løgn. Han ringte i tillegg Her og Nås redaktør Rino Rådahl og skjelte ham ut.

I kveld var Jespersen gjest hos Fredrik Skavlan. Samtalen dreide inn på ukebladoppslaget, og Jespersen forklarte for første gang hva som hadde skjedd.

- Det er en forhistorie her som jeg ikke har fortalt før. Vi skulle ha barn, men mistet det i tolvte uke. To uker senere står det i Her og Nå at vi skal ha barn, fortalte han til Fredrik Skavlan i kveld.

«Bleieskift»

Under tittelen «Blir pappa igjen», skrev Her og Nå at Otto Jespersen skulle gå fra bibelbrenning til bleieskift.

Ifølge bladet skulle Jespersen bli far til høsten.

MISTET BARNET: Otto Jespersen og Ingrid Lorentzen mistet sitt ufødte barn. Foto: Scanpix
MISTET BARNET: Otto Jespersen og Ingrid Lorentzen mistet sitt ufødte barn. Foto: Scanpix Vis mer

Flere uavhengige kilder bekreftet saken ovenfor bladet, men Jespersen selv nektet å kommentere den påståtte graviditeten.

- Det er mange som blir rammet av det å miste barnet tidlig i svangerskapet. Det er ikke noe unikt, sa Jespersen til Skavlan.

Åpenbare løgner

Etter at ukebladet trykket historien, kommenterte Jespersen saken i VG,

- Det er ikke noe gøy når de trykker åpenbare løgner, sa han.

Komikeren sa videre at han vurderte å klage inn også TV 2/Nettavisen og Adressa.no, som videreformidlet saken fra Her og Nå.

Redaktør i Her og Nå, Rino Rådahl, sa tidligere i uka at de bygde sin sak på flere uavhengige kilder.

- Vi var i kontakt med managementet til Otto Jespersen to ganger, senest søndag. Begge gangene fikk vi beskjed om at han ikke ønsket å kommentere opplysningene. Vi spurte også innstendig om det forelå en grunn til at vi ikke skulle trykke saken, sa Rådahl til VG.

- Vi mistet barnet i tolvte uke