Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Vi pakker opp Wii

To dager til Nintendos nye spillmaskin er i butikkene. Se video!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

i(Dagbladet.no): I dag er det bare to dager til Nintendos nye spillkonsoll Wii lanseres.

Det er på langt nær nok maskiner til å dekke etterspørselen, og om du vil ha Wii på lanseringsdagen og ikke har forhåndsbestilt må du belage deg på å stille i kø.

Vi har allerede lekt oss litt med en uferdig Wii-versjon i intense økter før lansering, og har blant annet fått unnagjort storspillet «The Legend of Zelda: Twilight Princess» - anmeldelsen kommer nå på fredag.

Populært

I dag ankom imidlertid en rykende fersk Wii, av nøyaktig samme type som den som kommer i butikkene på fredag. Vi lot oss ikke be to ganger, og pakket opp stasen for åpent kamera.

Maskinen ble deretter koblet til en tv i redaksjonslandskapet her - og der ble den den stående inntil jeg måte jage vekk kollegene mine noen timer senere.

For de av dere som har lyst på en Wii før jul, men enten ikke orker køståing på fredag eller ikke får tak i en, er imidlertid ikke alt håp ute.

Flere maskiner før jul!

Flere Wii er nemlig på vei til Norge før jul, men Kirsti Danielsen i Nintendo-importøren Bergsala kan ikke gå ut med konkrete tall:

- Jeg har ingen tall å gå ut med, men det er et par leveringer til før jul. Det kommer absolutt ikke til å komme nok maskiner, det er umulig siden vi har så enorm etterspørsel. Men det kommer fler enn folk frykter og Nintendo står fast på fire millioner maskiner distribuert over hele verden innen nyttår, sier Bergsala.

Om du stiller deg i Wii-kø på torsdag kveld eller fredag morgen, vil jeg gjerne se bilder og video fra det!

LES OGSÅ: En ny spillbevegelse

KONTROLLEREN: Med i pakken følger det en kontroll, eller fjernkontroll om du vil, samt «nunchuck»-kontrollen som kan kobles til denne.
EFFEKTIVE? Dagbladet.no ble brått en litt mindre effektiv arbeidsplass straks Wiien ble koblet opp i redaksjonslokalet.
Hele Norges coronakart