-  Vi reddet Kanal 24

Planen deres var å legge ned Kanal 24, men Johan Golden og Atle Antonsen reddet kanalen i stedet. I dag kommer høydepunktene fra «Kommisjonen» på CD.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

-  Vi pleier å si at vi var alene om å redde kanalen, sånn at ingen skal begynne å tro at det var noen andre inne i bildet her. Det har vært en snuoperasjon, medgir Atle Antonsen.

Sammen med Johan Golden har han i halvannet år laget «Kommisjonen» hver fredag på Kanal 24.

I dag kommer CD-en med det beste fra programmet, som også er prisbelønnet i Prix Radio for beste humorprogram i 2005. Atle forteller videre hvordan programmet kom istand.

Valgerd-stempel

-  Det var Jan Erik Pedersen (nåværende sjef i Kanal24, red. anm.) som før var sjef i Metropol TV, som ringte oss. Vi hadde jo vært med på å legge ned den kanalen sammen, og nå lurte han på om vi ville være med å legge ned denne også, sier Atle.

-  Det viste seg at det var litt mer vanskelig enn vi hadde tenkt. Folk ville hele tida spytte i mer penger. Da gjaldt det bare om å gjøre å få det beste ut av situasjonen, sier Atle før Johan tar over:

-  I og med at vi hadde så god erfaring med å legge ned kanaler sammen, så skjønte vi at vi var testen på om kanalen hadde livets rett. Hvis Kanal 24 ikke hadde det, så hadde den jo blitt lagt ned med én gang vi kom inn i bildet. Men det gjorde det ikke, og da nedsatte vi «Kommisjonen» for å finne ut hva som var galt. Det viste seg å være såre enkelt: Vi trengte flere lyttere, og da skaffet vi flere lyttere, forklarer Johan

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer