<strong>SUKSESS:</strong> I «A Star is Born» bytter Lady Gaga og Bradley Cooper roller - han spiller musiker, mens hun prøver seg som skuespiller. Filmen er nominert til hele sju Oscar-priser. Foto: SF Studios
SUKSESS: I «A Star is Born» bytter Lady Gaga og Bradley Cooper roller - han spiller musiker, mens hun prøver seg som skuespiller. Filmen er nominert til hele sju Oscar-priser. Foto: SF Studios Vis mer

«A Star is Born» er Oscar-favoritt

- Vi risikerte karrierene våre

Nå er filmen Oscar-favoritt, men for hovedrolleinnehaverne Bradley Cooper og Lady Gaga var fallhøyden stor.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

På en kveld i april i 2016, ble Bradley Cooper vitne til at livet ga kunsten et sårt tiltrengt spark bak. Skuespilleren var vert for en veldedighetsgalla arrangert av Sean Parker, Napster-milliardæren, i hans herskapshus nær Beverly Hills.

Han var klar for en frikveld; etter en lang periode med ekstraordinær suksess, med tre Oscar-nominasjoner på like mange år, hadde stjerna fra «Hangover»s tre siste filmer floppet. Hans nyeste prosjekt, en remake av William Wellman’s klassiske Hollywood-romantiske «A Star is Born», så ikke ut til å klare å ta av fra bakken.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer