SKAL UT PÅ VEIEN: Mandag er Thomas Seltzer tilbake på skjermen med programmet Trygdekontoret på NRK1. Men denne gangen skal han i halvparten av programmene forlate studio på NRK Marienlyst og dra ut på tur. Foto: Christian Roth Christensen 
SKAL UT PÅ VEIEN: Mandag er Thomas Seltzer tilbake på skjermen med programmet Trygdekontoret på NRK1. Men denne gangen skal han i halvparten av programmene forlate studio på NRK Marienlyst og dra ut på tur. Foto: Christian Roth Christensen Vis mer

Thomas Seltzer og drømmen om familieliv

- Vi satser på å få barn. Men det haster jo ikke, jeg er jo bare 47 år

Thomas Seltzer byr på dypdykk ned i dysfunksjonelle familier i neste sesong av «Trygdekontoret». Selv håper han for første gang å stifte sin egen.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

- Jeg er en litt ufrivillig programleder. Jeg liker egentlig ikke å være foran kamera, sier Thomas Seltzer (47) og vrir seg ukomfortabel foran Dagbladets fotograf.

Seltzer er «Turboneger»-bassisten som det siste tiåret er blitt et av NRKs mest profilerte fjes. Han har fått Gullruten for beste mannlige programleder hele to ganger siden premieren av «Trygdekontoret» i 2009. Mandag er han klar med enda en sesong sitt mørke prateprogram. Men Seltzer drømte aldri om å lede et eget program.

- Det ville vært løgn å si at jeg ikke har visse narsisstiske trekk, det må jo alle som jobber med tv ha. Men jeg har ikke vært så opptatt av tv, og har aldri hatt noe behov for å være foran kamera. Det er så mange som vil være på tv om dagen, mens få av dem får lov til det. Men hvis du ikke vil være på tv, så får du være det. Det er kanskje Jesus - eller Darwin - som har lagt skjebnen sånn, sier han og ler.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • *Fornyes til standard mnd når gratisperioden utløper (99 kr/mnd)
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn