Thomas Seltzer og drømmen om familieliv

- Vi satser på å få barn. Men det haster jo ikke, jeg er jo bare 47 år

Thomas Seltzer byr på dypdykk ned i dysfunksjonelle familier i neste sesong av «Trygdekontoret». Selv håper han for første gang å stifte sin egen.

SKAL UT PÅ VEIEN: Mandag er Thomas Seltzer tilbake på skjermen med programmet Trygdekontoret på NRK1. Men denne gangen skal han i halvparten av programmene forlate studio på NRK Marienlyst og dra ut på tur. Foto: Christian Roth Christensen 
SKAL UT PÅ VEIEN: Mandag er Thomas Seltzer tilbake på skjermen med programmet Trygdekontoret på NRK1. Men denne gangen skal han i halvparten av programmene forlate studio på NRK Marienlyst og dra ut på tur. Foto: Christian Roth Christensen  Vis mer
Publisert

- Jeg er en litt ufrivillig programleder. Jeg liker egentlig ikke å være foran kamera, sier Thomas Seltzer (47) og vrir seg ukomfortabel foran Dagbladets fotograf.

Seltzer er «Turboneger»-bassisten som det siste tiåret er blitt et av NRKs mest profilerte fjes. Han har fått Gullruten for beste mannlige programleder hele to ganger siden premieren av «Trygdekontoret» i 2009. Mandag er han klar med enda en sesong sitt mørke prateprogram. Men Seltzer drømte aldri om å lede et eget program.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer