TUSENVIS: Flere tusen mennesker har møtt opp for å ta del i Black Friday-salget til Norwegian Outlet i Vestby i Akershus tidlig fredag morgen. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
TUSENVIS: Flere tusen mennesker har møtt opp for å ta del i Black Friday-salget til Norwegian Outlet i Vestby i Akershus tidlig fredag morgen. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpixVis mer

Debatt: Black Friday

Vi sitter med muligheten til å kjøpe all slags dritt for en billig penge. Fordi vi har råd til det

Black Friday er så mørk på så ufattelig mange måter.

Meninger

Jeg ser at det er en del bedrifter som kjører White Friday. Varene selges for full pris, men de gir noe av overskuddet til veldedighet. Jeg liker det.

Her sitter vi med muligheten til å kjøpe all slags dritt for en billig penge. Fordi vi har råd til det, ikke fordi vi trenger det. Black Friday er så mørk på så ufattelig mange måter. Jeg blir rett og slett kvalm av reklame, og jeg har vanligvis stor toleranse for den slags.

I årets mørkeste måned trenger jeg ikke mer ting, men jeg vet at det er noen som trenger det helt nødvendige som mat, klær og et trygt sted å være.

Derfor overfører jeg heller et beløp til en av de mange organisasjoner som jobber for en bedre fremtid, ikke bare for folk flest, men de fleste av jordens befolkning - ikke bare der de kommer fra, men der de har havnet, så har jeg likevel fått rusen av å bruke penger i dag og.

Lik Dagbladet Meninger på Facebook

Meninger rett i innboksen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukens viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag. Nyhetsbrevet kan inneholde annonser. Du kan når som helst melde deg av.