Vi skal gjøre Drammen til en by du kan være enda mer stolt av

La oss fortsatt bygge Drammen sammen.

Det gode livet: Sammen skaper vi det gode livet i fremtidens Drammen, skriver Tore Opdal Hansen. Foto: Privat.
Det gode livet: Sammen skaper vi det gode livet i fremtidens Drammen, skriver Tore Opdal Hansen. Foto: Privat. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Vi er stolt over den byen vi har vært med på å bygge. Høyre har vært en del av det politiske flertall i Drammen sammenhengende fra valget i 1979, bortsett fra perioden 1999-2003. Hardt målbevisst arbeid over tid har gitt resultater. Gjennom programmet legger vi grunnlaget for en stø kurs videre - for en videre utvikling av byen. La oss fortsatt bygge Drammen sammen.

Eiendomsskatt. Høyre sier Nei til eiendomsskatt i Drammen. Vi vil bygge opp de kommunale tilbudene uten å sende skatteregning til byens innbyggere. Vi har tillit til at folk disponerer egne penger godt.

Valgfrihet. Høyre sier Ja til valgfrihet. De eldre skal selv få bestemme hvem som skal levere hjemmehjelp og hjemmesykepleie. Hvem som skal komme hjem til dem. Det er konkurranse på kvalitet og den eldre får bestemme. Kommunen trenger ikke bestemme for dem.

Nytt og bedre omsorgstilbud. Høyre bygger nå grunnmuren i fremtidens eldreomsorg. Kvalitet, respekt, trygghet og verdighet skal være sentrale verdier. Vi skal satse på kvalitet gjennom å gi de ansatte kompetanseoppbygging, og øke livskvaliteten gjennom økt aktivitet. Bolig- og helsetilbudet bygges opp i hver bydel med heldøgns omsorgsplasser og korttidsplasser. Det bygges flere tilpassede boliger. Høyre vil utvide tilbudet for hjemmetjenester slik at brukerne kan bo hjemme så lenge de ønsker det.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.