KANES SAMLER: I tider som dette er det lett å trekke fra hofta, men vi som arbeider meget hardt i main stream fake news and old school media vet når vi skal feige ut og derfor tar vi fram denne salmeboka og forventer å bli spart. Illustrasjon: Tom Stalsberg.
KANES SAMLER: I tider som dette er det lett å trekke fra hofta, men vi som arbeider meget hardt i main stream fake news and old school media vet når vi skal feige ut og derfor tar vi fram denne salmeboka og forventer å bli spart. Illustrasjon: Tom Stalsberg.Vis mer

De onde skal fordrives av den norsk høyresiden t.h. for Erna Solberg:

Vi skriver kampsanger for Resett slik at vi kanskje får en snublestein når det hele er over

Men, samtidig: hva hadde Carl I. Hagen stemt på hvis han var fra Polen eller Ungarn? De bestemme.

Meninger

Heia Resett, gå nå på, ondskapen fra Islam, svenske tilstander og venstrevridd fake news media må dere slå, banke gule og blå.

Heia Document.no, seieren er deres straks vil jeg tro. Hans Rustad må bli justisminister nå. Vi andre må selvsagt gå.

Slike fintfølende kampsanger sysles det med på fritida. Dette for å være på den helt sikre siden når representanter fra Norsk Fobi Forbund (NFF) banker på døra og vi blir dratt ut i en ventende bil, uten skilter, og kjørt vekk i retning Grini.

Ja, da skal vi ta fram sangene våre og vi forblir kanskje hjemme med fotlenke og vi pønsker på om det blir laget en slags snublestein for oss som ikke står med matroslua i hånden, med vannkjemmet hår og ber om blonde verdier?

Vel, noe sånt vet vi står muligens for tur når de andre tar over: De som skriver sannheten. De som er der for folket. De som ikke er like naive som oss. De som bruker sosiale medier som en galge. De som vet at en syngende skribent er den store stjernen på nattens himmel. De som skriver så Gud nikker anerkjennende på hodet, som skriver så Allah tar på seg burka.

Noe helt annet er det å lese nok en prat, nylig vel og merke, med den største av dem alle når det kommer til gullkort i Verdens Fobi Forbund (VFF), Carl I. Hagen. Han sa i et intervju at hvis han hadde vært svensk, ville han stemt på SD og Jimmie Åkesson. Det er greit, men vi tør ikke tenke på hvem han hadde støttet hvis han var polsk eller fra Ungarn.

Og, hva med Pinochet hvis chilener? Somoza hvis fra Nicaragua, men Hagen hadde vel ikke støttet Idi Amin hvis han hadde vært fra Uganda, vel? Nei, det tror jeg virkelig ikke, men hva med Ian Smith fra det gamle Rhodesia?

Vel, vi våger ikke tenke så langt tilbake i tid. Når dette er sagt, så går verden rett vest, men vi trøstes ikke via Koranen, KGB eller Bibelen, men tar fram den eneste salmeboka vel verdt å lese på denne siden av Rio Grande, «Heltene er trette» av sogneprest og guru, Louis Masterson (fra 1972), side 83:

Han knelte foran den

og la øyet mot den smale, gule sprekken.

Han så skyggen av en krok,

eller en smal slå.

Det klikket dempet da han

åpnet lommekniven.

Langsomt lirket han kroken opp

og lot den glippe av.