- Vi sniffet kokain og damene hadde sex med en eller flere av oss

Billy Idol sjokkerer i sin nye bok.

UTE MED BOK: Glamrockeren Billy Idol (58) forteller detaljert om sitt liv i boka «Dancing With Myself». Foto: Stella Pictures
UTE MED BOK: Glamrockeren Billy Idol (58) forteller detaljert om sitt liv i boka «Dancing With Myself». Foto: Stella PicturesVis mer

(Dagbladet): Den britiske glamrockartisten William Michael Albert Broad, best kjent under artistnavnet Billy Idol (58), åpner opp om sitt ville liv på 80-tallet. 

Mannen som står bak låter som «White Wedding», «Dancing With Myself» og «Rebel Yell» forteller i sin nye selvbiografi «Dancing With Myself», om livet der narkotika og sex-orgier var en stor del av hverdagen.  

- Glorifisert sexklubb I boka, som kom ut for salg i forrige uke, forteller han åpent om årene som besto av hasj, kokain, ecstasy og en jevn strøm av prostituerte fra den berømte madam Heidi Fleiss, som ble en kjent «horemamma» på 90-tallet.  

- Vi pleide å invitere jenter inn i studio der vi sniffet kokain og jentene danset for oss. Kort tid etter hadde de sex med en eller flere av oss, skriver han i selvbiografien ifølge Expressen og fortsetter: 

- Da festen var godt i gang gikk vi rundt naken i boots og skjerf, og vi hadde orgier i studioene vi leide. Det var som en glorifisert sexklubb.

Fleiss, som er mest kjent under kallenavnet «Hollywood Madam», ble arrestert i 1993 blant annet for hallik-virksomhet.

Ville dø I «Dancing With Myself» forklarer Idol også hvordan han nesten døde av en overdose i 1984, samme år som musikken hans toppet listene verden over. 

Ifølge selvbiografien var han høy på «veldig sterk persisk brun heroin», så høy at han ønsket å dø. 

I tida som verdenskjent glamrocker var han gift med danseren Perri Lister og sammen har de sønnen Willem Wolf Broad. I 1989 gikk paret hver til sitt.

Den britiske rockestjerna har besøkt Norge tre ganger, sist gang på Festivalen Kollen i 2012. 

ÅPNER OPP: I sin nye selvbiografi forteller Billy Idol om tida der sex, horer og narkotika var en stor del av hverdagen. Foto: Stella Pictures
ÅPNER OPP: I sin nye selvbiografi forteller Billy Idol om tida der sex, horer og narkotika var en stor del av hverdagen. Foto: Stella Pictures Vis mer