- Vi sniffet kokain og damene hadde sex med en eller flere av oss

Billy Idol sjokkerer i sin nye bok.

UTE MED BOK: Glamrockeren Billy Idol (58) forteller detaljert om sitt liv i boka «Dancing With Myself». Foto: Stella Pictures
UTE MED BOK: Glamrockeren Billy Idol (58) forteller detaljert om sitt liv i boka «Dancing With Myself». Foto: Stella Pictures Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den britiske glamrockartisten William Michael Albert Broad, best kjent under artistnavnet Billy Idol (58), åpner opp om sitt ville liv på 80-tallet. 

Mannen som står bak låter som «White Wedding», «Dancing With Myself» og «Rebel Yell» forteller i sin nye selvbiografi «Dancing With Myself», om livet der narkotika og sex-orgier var en stor del av hverdagen.  

- Glorifisert sexklubb I boka, som kom ut for salg i forrige uke, forteller han åpent om årene som besto av hasj, kokain, ecstasy og en jevn strøm av prostituerte fra den berømte madam Heidi Fleiss, som ble en kjent «horemamma» på 90-tallet.  

- Vi pleide å invitere jenter inn i studio der vi sniffet kokain og jentene danset for oss. Kort tid etter hadde de sex med en eller flere av oss, skriver han i selvbiografien ifølge Expressen og fortsetter: 

- Da festen var godt i gang gikk vi rundt naken i boots og skjerf, og vi hadde orgier i studioene vi leide. Det var som en glorifisert sexklubb.

Fleiss, som er mest kjent under kallenavnet «Hollywood Madam», ble arrestert i 1993 blant annet for hallik-virksomhet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer