Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Meninger

Mer
Min side Logg ut

Nå må alle utlendingene ta ansvar for alt det som regjeringen sliter med:

Vi som elsker SALMO SALÆR og som støtter dem som vil gjøre luftambulansen om til bombefly

Rett før 17.mai er det viktig at vi slår ring rundt Erna Solberg

HAR SKYLDA: Personen på bildet har ingenting med saken å gjøre, men i følge regjeringen har hun sikkert ansvaret for alt som ikke er i orden i nasjonen Norge og da blant annet fordi det er problemer innenfor luftambulansetjenesten. Vedkommende person har også skylda for at oppdrettslaksen skaper problemer i norske fjorder. Pluss pluss. Sånn er det med den saken. Foto: Tom Stalsberg
HAR SKYLDA: Personen på bildet har ingenting med saken å gjøre, men i følge regjeringen har hun sikkert ansvaret for alt som ikke er i orden i nasjonen Norge og da blant annet fordi det er problemer innenfor luftambulansetjenesten. Vedkommende person har også skylda for at oppdrettslaksen skaper problemer i norske fjorder. Pluss pluss. Sånn er det med den saken. Foto: Tom Stalsberg Vis mer
Meninger

I går på Twitter fra Øyvind Steinklev: «Ulempen med krisen i luftambulansen er at den ikke skyldes innvandring eller manglende kommunesammenslåing. Regjeringen er derfor litt i villrede». Han har selvsagt ikke rett, og derfor skal vi som er tilknyttet Norsk Presseforbunds Høyrevridde Skribent Laug (NPFHSL) bistå Erna Solberg og hennes fantastiske mannskap så godt vi kan i de vanskelig dagene framover.

For det første: Vi våger å påstå i fullt Jan Tore Sanner-alvor (mannen som gir denne nasjonen et janusansikt) at krisa i luftambulansen skyldes gjengene på Oslos østkant. De flyr jo ute hele natten og lager kvalme for hvite og sorte. Vi kan ikke ha det slik. Noen forsøkte nylig å kjøre buss østover, men det sier seg selv at buss mot islam er en dårlig idé. Vår store leder innenfor justissektoren, Tor Mikkel af Føre Wara, har vår fulle støtte hvis han velger å gjøre luftambulansetjenesten om til effektive bombefly som kan settes inn mot gjengene: NU!

NPFHSL skal ikke skrive noe om den rosa hudfargen til Per Sandberg (den glade oppdrettslaks), men vi støtter regjeringen som mener bråket om oppdrettsnæringen bunner i at utlendinger ikke forstår at norske fjorder er til for norsk grådighet. Oppdrettsnæringen er arbeidsplasser også for dem som kommer hit til landet (som helst burde holdt seg hjemme, men da hadde ikke næringen hatt billig arbeidskraft) og som bidrar til at nasjonen går så det suser, både nasjonalt og privat. Det viktigste er at oppdrettsnæringen får lov til å holde på, uten at noen blander seg inn slik at det blir svenske tilstander. Regjeringens fiskeripolitikk er som kjent tuftet på Salmo Salær.

Når det gjelder kommunebråket i nord, så kommer ikke dette av folket der. Nei, de blir påvirket av russere, og generelle innvandrere på tv, som kommer fra ukulturer der det er en menneskerett å lage støy. Vi liker ikke denne utviklingen. Nå som det nærmere seg 17. mai-taler og alt gøy, så vit dette: Det sitter alltid en eller annen utlending med det store ansvaret som aldri må skyves over på vår stolte regjering.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media