DELER ROM: Stella Mwangi deler rom med produsent og kjæreste Tom Roger Rogstad under Eurovision-oppholdet. Begge setter pris på å få tid til å være kjærester midt i Eurovision-sirkuset. Foto: Håkon Eikesdal
DELER ROM: Stella Mwangi deler rom med produsent og kjæreste Tom Roger Rogstad under Eurovision-oppholdet. Begge setter pris på å få tid til å være kjærester midt i Eurovision-sirkuset. Foto: Håkon EikesdalVis mer

- Vi sparer dessuten NRK for mye penger

Stella Mwangi deler rom med kjæresten under Eurovision.

DÜSSELDORF (Dagbladet): Det er nøyaktig ei uke siden Stella Mwangi ankom Eurovision-byen Düsseldorf. Med seg har hun kjæresten og en av produsentene bak «Haba haba», Tom Roger Rogstad.

Sammen med resten av den norske delegasjonen sjekket de inn på det fasjonable hotellet Radisson Scandinavian, rett utenfor sentrum av Düsseldorf.

En kort kjøretur unna Eurovision-arenaen Esprit Arena bor de på samme rom i en av hotellet øverste etasjer.

- Jeg synes det er hyggelig at vi kan dele rom, sier Stella Mwangi til Dagbladet.

- Mest mulig kjæreste Rogstad sier han setter pris på å få tilbringe mye tid med Mwangi i forberedelsene til Eurovision-finalen.

- Jeg synes det er kjempehyggelig at vi deler rom, vi har jo vært samboere i snart fem år. Det er bra for meg å kunne være mest mulig kjæreste på denne turen. Det Stella måtte ha av stress, kan hun dumpe over på meg. Jeg fungerer som støtte på denne turen, sier Rogstad til Dagbladet.

Dersom alt går etter planen, og Stella Mwangi sikrer seg finaleplass i tirsdagens semifinale, blir de i den vesttyske byen til søndag neste helg, dagen etter lørdagens store finale.

- Uproblematisk blanding I tillegg til å være Stella Mwangis kjæreste, utgjør Rogstad den ene halvdelen av produsentduoen Big City, sammen med Joachim «Kleen» Alte. De har produsert Norges Eurovision-bidrag i år sammen med produsentene i Beyond51.

GOD STØTTE: Tom Roger Rogstad setter pris på å få gå inn i rollen som kjæreste og støtte på Düsseldorf-turen med Stella Mwangi. Foto: Håkon Eikesdal
GOD STØTTE: Tom Roger Rogstad setter pris på å få gå inn i rollen som kjæreste og støtte på Düsseldorf-turen med Stella Mwangi. Foto: Håkon Eikesdal Vis mer

Mwangi sier det er uproblematisk at hun og Rogstad både skal samarbeide om musikken, og være kjærester samtidig.

- Det går helt fint, vi er jo profesjonelle. Vi sparer dessuten NRK for mye penger når vi bor på samme rom, sier hun og ler hjertelig.

Får besøk av familien Men det er ikke bare kjæresten, samarbeidspartnerne og over hundre tilreisende fans Mwangi får støtte av når hun skal sjarmere Europa i senk fra scenen i Düsseldorf.

Både da Mwangi kvalifiserte seg fra delfinalen i Skien, og da hun knuste motstanderne i Oslo Spekrum i februar, møtte familien mannsterke opp for å heie fram jenta fra Kenya og Eidsvoll.

- Jeg er veldig, veldig stolt av henne, sa mamma Perpetua Mwangi til Dagbladet da datteren gikk til finalen i Oslo Spektrum.

Hjemme satt Stellas pappa og stemte henne ivrig fram med mobilen.

- Betyr mye Både mamma Perpetua Mwangi, lillesøster Cherie og Stellas tante og nevø kommer nedover for å heie henne fram mot finalen 14. mai.

- Kusina til mamma bor her i Düsseldorf, så familien min skal bo hos henne, forteller Mwangi.

VIKTIG STØTTE: Mamma Perpetua Mwangi (t.v.) var veldig stolt av datteren sin etter MGP-triumfen i Oslo Spektrum. Både hun og tanta Nancywyk Njoroge er med til Düsseldorf. Foto: Håkon Eikesdal
VIKTIG STØTTE: Mamma Perpetua Mwangi (t.v.) var veldig stolt av datteren sin etter MGP-triumfen i Oslo Spektrum. Både hun og tanta Nancywyk Njoroge er med til Düsseldorf. Foto: Håkon Eikesdal Vis mer

Hun sier det betyr veldig mye å få familien nedover.

- Det blir kjempedeilig! Dette er de menneskene i livet mitt som er med meg på både godt og vondt. Det er noe spesielt ved å ha familien rundt seg. Da vet man at en del av hjertet sitt er med, sier Mwangi til Dagbladet.

LILLESØSTER ER MED: På MGP-delfinalen i Skien i vinter hadde Stella Mwangi med seg tanta Indy Kamau (f.v.), mamma Perpetua Mwangi og lillesøster Cherie Mwangi. Lillesøster er også med til Düsseldorf. Foto: Håkon Eikesdal
LILLESØSTER ER MED: På MGP-delfinalen i Skien i vinter hadde Stella Mwangi med seg tanta Indy Kamau (f.v.), mamma Perpetua Mwangi og lillesøster Cherie Mwangi. Lillesøster er også med til Düsseldorf. Foto: Håkon Eikesdal Vis mer