- Vi styrte hele spillet

Men nå er May-Brit Park (27) og Reidar Helliesen (33) ute av Fagerstrand.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Før torsdagens episode av «Fagerstrand» var det tre par igjen på byggeplassen. Stine og Anders hadde allerede en finalebillett i lomma, mens Edel og Kurt måtte kjempe mot May-Brit og Reidar om den andre finaleplassen.

Til parenes store overraskelse kom de tidligere deltakerne tilbake til Fagerstrand.
Gjenforeningen ble preget av krangling og konfrontasjoner, og etter stemmegivningen var det game over for stavangerduoen.

- Vi er ikke skuffet. Vi har et flunkende nytt funkishus, så vi har det bra, sier Reidar til Dagbladet.no.

Det eneste paret som ga sin støtte til Reidar og May-Brit var deres tidligere alliansepartnere Fattaneh og John Håvard.

- Vi visste at de andre parene ikke hadde lyst å ha oss med. Men målet vårt var å være med alle ti ukene av programmet - og det klarte vi, sier Reidar.

- Smart spill

Reidar og May-Brit har uten tvil vært seriens mest omstridte og utskjelte deltakerpar. «Lys og varme»-alliansen snurret sine konkurrenter rundt lillefingeren, og gikk så langt som til å bruke båndopptaker for å sikre seg overtaket.

- Vi kom så langt fordi vi var mye smartere enn de andre, forklarer Reidar.

UTE AV LEKEN: Reidar Helliesen og samboeren Mai-Brit Park røyk ut av Fagerstrand. Foto: SCANPIC
UTE AV LEKEN: Reidar Helliesen og samboeren Mai-Brit Park røyk ut av Fagerstrand. Foto: SCANPIC Vis mer

- Vi har styrt hele spillet, og stemt alle konkurrentene våre ut - én etter én.

Forholdet til noen av de andre deltakerparene har surnet ettertrykkelig. I kveldens episode måtte May-Brit og Reidar ta imot hard skyts fra tidligere deltakere som hadde både ei og to høner å plukke med dem.

- Jeg ville gjerne tilgitt disse folkene, selv om de var slemme mot meg, men det er trist å se at noen faktisk bærer på hat.

Underholdning

- All ubehagelig respons vi har fått, har kommet fra de andre deltakerne. Fra vanlige folk har vi ikke møtt noen ubehageligheter. De tar det for dét det er - nemlig et underholdningsprogram, sier Reidar.

Han tror de andre ble sinte da de oppdaget at han og May-Brit hadde spilt kortene sine bedre. Han ler oppgitt over tidligere trusler om søksmål etter kjøp og bruk av båndopptakeren.

- Vi prøvde å få til litt James Bond-taktikk oppi dette her, med litt skuespill, litt psykologi og noen tekniske innretninger. Du vet - hatet av sine fiender og elsket av sine medsammensvorne, sier han og ler.

Anklaget for tjuveri

Reidar og May-Brit angrer overhodet ikke at de meldte seg på realityserien.

- Vi synes dette har vært utrolig morsomt, og at vi har gjort en fantastisk innsats, sier Reidar.

De legger likevel ikke skjul på at tida etter innspilling har bydd på ubehagelige opplevelser.

- Det verste med hele greia var å bli anklaget for tjuveri. Det hele ble klippet sånn at det kunne framstå sånn. Det kunne jeg godt vært foruten.

I FINALEN: Stine Sørsveen (22) og Anders Bråten (24) kjemper mot Edel Wold (59) og Kurt Mikkelborg (61) om huset verdt tre millioner kroner. Finalen sendes direkte 19. mai. Foto: SCANPIX

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer