Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

-  Vi to er Romeo og Julie!

Det dufter hårspray, røde roser og lateks når Jens Pikenes og Inger Lise Rypdal forbereder Penthouse Playboys\' årvisse julekonsert.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Allerede i november er stemningen elektrisk, for ikke å si erotisk, mellom Inger Lise Rypdal og Jens Pikenes, frontfigur i Penthouse Playboys. Vi overværer blikkutvekslinger som antakelig ville blitt sensurert på statskanalen, rommet damper av brunst og tung parfyme, Jens og Inger Lise har en kjemi vi knapt har sett siden Moskva-Marit og Per Ståle Lønning sang «Unforgettable» en gang for veldig lenge siden.

-  Dette blir vinterens vakreste eventyr, kurrer Jens Pikenes. 16., 17. og 18. desember inntar Penthouse Playboys Rockefeller sammen med evigunge Inger Lise Rypdal. To av tre julekonserter er allerede utsolgt.

Sexsymbol

Penthouse Playboys vrikker jula inn for 11. gang på rad, og lista over tidligere års glamorøse gjesteartister rommer blant andre Wenche Foss, Morten Harket og Åse Kleveland.

-  Hvorfor valgte dere Inger Lise i år?

-  Inger Lise har gitt hundretusener av norske menn våte drømmer opp gjennom åra. De har ikke tørket - bare et blikk på denne kvinnen, så er fukten tilbake, sier Pikenes og blotter en veltrent brystkasse og et skjelmsk smil.

-  Det blir en veldig kjønnslig konsert. Vi forventer erotisk ladede opptøyer både i og utenfor Rockefeller. Jeg oppfordrer særlig slitne sosionomer til å heve nakken, iføre seg sine høyeste hæler og strømme til konsertene våre. De vil gjenoppdage den stolte, deilige følelsen av å være kvinne , sier Jens Pikenes.

Frykter sjalusidrama

Pikenes forteller at forberedelsene til årets konserter er i rute. Repertoaret er så godt som klart - og ja, vi får høre Inger Lises udødelige klassiker «Fru Johnsen» i en alt annet enn tradisjonell versjon. Er det potensielle skjær i sjøen?

-  Mannen til Bettan var svært molefonken etter at Bettan og jeg hoftevrikket og så hverandre dypt inn i øynene i fjor. Så det er én ting vi må ha på det rene; er du singel, Inger Lise? spør Jens Pikenes i et tonefall preget av like deler håp og frykt.

Rypdal smiler kokett, blafrer med øyevippene og ser blygt ned i utringningen.

-  Ja, jeg er singel, svarer hun etter et sekund. Et sekund som virker som en evighet.-  Godt! Da er det mye lettere å få til et intimt kunstnerisk samarbeid og vi reduserer risikoen for sjalusidrama og hevndrap, konstaterer en opprømt Pikenes.

VRIKKER JULA INN: Jens Pikenes og Inger Lise Rypdal gjenskaper stemningen fra Rypdals hitlåt «Vi to er ikke Romeo og Julie».

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!