- Vi trenger barske, hårete menn i alle aldre

Kan du slåss er det et pluss.

TRENGER KOLLEGER: Kristofer Hivju, Jakob Oftebro og Pål Sverre Hagen spiller hovedrollene i «Birkebeinerne», og søker statister. Foto: Paradox / Laila Meyrick Velour
TRENGER KOLLEGER: Kristofer Hivju, Jakob Oftebro og Pål Sverre Hagen spiller hovedrollene i «Birkebeinerne», og søker statister. Foto: Paradox / Laila Meyrick Velour Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Nils Gaups kommende film, «Birkebeinerne», er en ekte storsatsing, med 44,5 millioner kroner i budsjett og flere av landets mest kjente skuespillere i sentrale roller.

Men Gaup har ikke mange nok hårete, barske menn til å fylle alle statistrollene i filmen. Dermed går filmselskapet nå ut og frir til den macho delen av befolkningen.

- Vi trenger barske, hårete menn i alle aldre, sier produsent Finn Gjerdrum.

- Det er bare å spare både hår og skjegg! Er du dyktig skikjører, har kampsport- eller stagefighting-erfaring, uansett om du er kvinne eller mann, er det absolutt et pluss, sier han i en pressemelding som er sendt ut i dag.

Det søkes også etter «kvinnelige gårdsfolk» og barn i alderen 10-12 år, og interesserte bes sende et bilde av seg selv til e-postadressen birkebeinerstatist@gmail.com eller melde seg på filmens facebookside.

De som plukkes ut kan neppe vente seg å bli rike på jobben, men loves et minne for livet.

Filmen er satt til år 1206, da Norge herjes av borgerkrig, og den døende kongens uekte sønn, Håkon Håkonsen, fødes i dyp hemmelighet. «Halve kongeriket» er ute etter å ta livet av den nyfødte, som protagonistene i filmen - spilt av Kristofer Hivju og Jakob Oftebro - må beskytte.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer