Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Vi var det største bandet i verden. Så sa det stopp

Backstreet Boys slipper usensurert dokumentar.

VERDENSKJENT: Backstreet Boys var ett av verdens største band på 90-tallet. Nå kommer en dokumentar om gutta. Foto: Stella Pictures
VERDENSKJENT: Backstreet Boys var ett av verdens største band på 90-tallet. Nå kommer en dokumentar om gutta. Foto: Stella Pictures Vis mer

(Dagbladet): - Fra 1992 til 2002 var vi det største bandet i verden. Ingen hadde tro på at vi skulle bli så stor. Så sa det stopp. Hva gjør man som en fullvoksen mann i et boyband?

Slik ordlegger Backstreet Boys' Brian Littrell seg i den kommende dokumentaren om bandet «Show 'Em What You're Made Of», ifølge Contact Music.  

Dokumentaren vil ta for seg et av verdens største boyband, fra starten av karrieren til deres høyde på 90-tallet, og hvordan de sakte, men sikkert mistet sin status på 2000-tallet.

Med kjente hits som «As long as you love me» og «I want it that way», er de det mestselgende boybandet noensinne. 

Stehen Kijak, mannen bak dokumentaren, har forklart at filmen også vil ta utgangspunkt i guttas berømmelse, formue og svik gjennom karrieren. 

Dokumentaren er ventet å stå klar på vårparten i 2015. 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling