Debatt: Avgiftspolitikk

Vi vil ha billigere drivstoff!

La elbil-entusiastene betale nøyaktig det samme som oss andre! De sliter også asfalt.

REKORDDYRT: Rett over nyttår var prisen på bensin og diesel rekordhøy. Foto: Foto: Heiko Junge / NTB Scanpix
REKORDDYRT: Rett over nyttår var prisen på bensin og diesel rekordhøy. Foto: Foto: Heiko Junge / NTB ScanpixVis mer
Meninger

Stortingspolitikerne stemte for de uhyrlige prisene på bensin og diesel vi nå opplever.

Ingen sak for dem som har millioninntekt! Men at vår nasjonalforsamling består av så lettlurte og lite opplyste personer, at de biter på klimavrøvlet fra venstresiden, er helt ubegripelig! Det finnes noen unntak blant dem, men de ble ikke hørt. «Klimapanel» meg her og der! Det vår bilpark evt. spytter ut, er ikke målbart i globalt perspektiv, og dette ekstreme prisnivået presses ned over våre hoder på grun av bilhets og trangsynte politikere fra ytre venstre! Tydeligvis har de sovet i timene da læreren gikk gjennom jordas historie, om hvordan klimaet veksler mellom varmt og kaldt og hvor flott naturen reparerer seg selv!

Så lenge vi har egen olje langs vår lange kyst, burde pumpeprisen være maks ti kroner pr. liter – uansett hvor i landet du bor, og fryses der! Miljøhysteri og «oljepris på verdensmarkedet» skal ikke ha noen innvirkning på hva vi nordmenn skal betale for vår egen diesel og bensin på pumper i Norge! Jeg etterlyser regjeringens godt skjulte intelligens i dette saksområdet! Den siste «bilpakken» og disse drivstoffprisene er en ulykke for landet og det enkelte mennesket!

La elbil-entusiastene betale nøyaktig det samme som oss andre! De sliter også asfalt, og tar plass både her og der! Nå bør deres «diplomatstatus» oppheves! Ved å behandle alle personbiler – yngre enn 30 år – likt, har regjeringen råd til å sette pumpeprisen ned til ti kroner pr. liter! Og så ønsker vi medlemsflukten fra Venstre og MDG velkommen. Hos Moderatene(.com) har vi plass til alle sammen! Og MOD har den største forståelse for at det ble for mye fokus på «klima», eller «keiserens nye klær» – om man vil! Dette hysteriet vil vi sette en stopper for! Godt valg!

Lik Dagbladet Meninger på Facebook

Meninger rett i innboksen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukens viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag. Nyhetsbrevet kan inneholde annonser. Du kan når som helst melde deg av.