Vi vil ha dine Bruce-bilder!

Send oss en melding i kveld.

SEND OSS DINE BILDER: Bruce Springsteen spiller i Bergen i kveld. Vi vil veldig gjerne at du sender oss bilder og kommentarer ved å sende en tekstmelding med kodeord BRUCE til 2400 (tjenesten er gratis). FOTO: SCANPIX/AP
SEND OSS DINE BILDER: Bruce Springsteen spiller i Bergen i kveld. Vi vil veldig gjerne at du sender oss bilder og kommentarer ved å sende en tekstmelding med kodeord BRUCE til 2400 (tjenesten er gratis). FOTO: SCANPIX/APVis mer

||| (Dagbladet.no): I kveld spiller Bruce Springsteen i Bergen, og konserten er selvsagt en stor begivenhet både for Norge generelt og patriotiske bergensere spesielt.

Dagbladet.no vil gjerne vise formidle folks opplevelse av konserten på en best mulig måte, og i den forbindelse trenger vi din hjelp.

Vi vil veldig gjerne at du sender oss dine bilder og/eller kommentarer fra kveldens konsert. Det gjør du ved å sende sms eller MMS med kodenavn BRUCE til 2400. Tjenesten er gratis.

Du må gjerne sende mobilbilder av bandet på scenen, eller rett og slett bare bilder som formidler stemningen fra Bergen.

Bildene og kommentarene vil vi så legge ut på Dagbladet.no, fortløpende og etter konserten. Vi trekker så ut fem tilfeldige innsendere som får Springsteens siste cd «Working on a Dream».

Vi vil for øvrig også legge ut en twitterfeed hos oss, så bruk gjerne hashtagen #theboss om du rapporterer fortløpende fra Koengen.

Altså: Sms eller MMS med kodenavn BRUCE til 2400.

Dog viktigst: Ha det moro!