- Vi vil ha loff

Dagens barn har lest boka, hørt cd-en og sett videoen, likevel framkaller Karius og Baktus i levende live både latter og skjelvende nedovermunner. - Litt skummelt, men mest gøy, var konklusjonen etter gårsdagens forestilling i Frognerparken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Snippen Teater spiller historien om Thorbjørn Egners tanntroll daglig, og nesten 1200 unger og foreldre har allerede sett den fæle tannbørsten kostet Karius og Baktus ut i en uviss framtid på havet i Frognerparken.

- Jeg synes synd på dem, jeg. Men det er jo synd på Jens også da, mener Amanda Mathilde Lind (7). Selv er hun ikke særlig flink til å pusse tenne sine, forteller hun, men det nytter ikke å skremme henne med tannlegen. Der har hun nemlig allerede vært.

- Og det var bare deilig, fastslår hun.

Snippen Teater har i ett år vært på turné med «Karius og Baktus», fra Steinkjer i nord til Skien i sør. Frede Snippen Gulbrandsen er teatersjef og instruktør, og avslutter ferden i Frognerparken før han vender nesa mot København og instruktørutdannelse fra høsten.

- Ungerne har jo sett dokkeversjonen til Ivo Caprino, og den er ganske skummel. Hos oss har det gått bra, de som blir redde blir stående i døra for å få med seg slutten. Egner fortsatt holder stand blant de yngste, enkelte dager har det vært så stor pågang i teaterteltet at det ikke har vært plass til alle, forteller Gulbrandsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer