<strong>Vil fremme integrering:</strong> Tiltak som fremmer integrering og gode norskkunnskaper er bra for bydelen, skriver Bjarte Brundtland. Foto: Privat.
Vil fremme integrering: Tiltak som fremmer integrering og gode norskkunnskaper er bra for bydelen, skriver Bjarte Brundtland. Foto: Privat. Vis mer

Vi vil jobbe for at den frivillige statsborgerskapsseremonien gjøres obligatorisk

Jeg ønsker å bidra til at Sagene er en god bydel å bo i.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Sagene KrF vil bidra til at barn og unge i bydelen skal ha trygge og gode liv. Vi ønsker en brukerundersøkelse gjennomført blant elevene i grunnskolen for å kartlegge hvorvidt tilgang på helsesøster er god i bydelen.

Oslo KrF vil innføre eget mobbeombud for Oslo, og vil realisere Voldsløkka skatepark på Bjølsen. Tiltak som fremmer integrering og gode norskkunnskaper er bra for bydelen. Sagene KrF vil også jobbe for at den frivillige statsborgerskapsseremonien i Oslo gjøres obligatorisk.

Vi vil opprettholde støtte til Sagene frivillighetssentral, og bidra til å videreutvikle frivillighet. Frivillig innsats i bydelen gir gevinst, omtanke og engasjement. Vi vil ha forutsigbar økonomisk satsing på Sagene Torshov seniorsenter sitt helsefremmende og sosiale tilbud. Eldre må sikres tilbud om nødvendige helse- og omsorgstjenester når behov om hjelp melder seg.

Vi ønsker at gründere i bydelen skal få god veiledning og tilrettelegging fra kommunen slik at det blir enkelt å drive egen virksomhet. Sagene KrF ønsker å bidra til at kristen kulturarv fortsatt preger samfunnet vårt. Vår bydel skal være en trygg bydel. Sagene skal være en god bydel å vokse opp i, og å bo i. Godt valg!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer