Victoria var besatt av å være tynn

LONDON (DAGBLADET): Victoria Beckham (27) innrømmer for første gang at hun har hatt spiseforstyrrelser. Krydderjenta ble fullstendig hekta da kiloene rant av, og skylda legger hun på tidligere Spice-kollega Geri Halliwell.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Victoria Beckham har tidligere benektet at hun har hatt noen form for spiseforstyrrelser. Nå forteller hun for første gang om hvordan hun ble besatt av å være tynn. Betroelsene kommer i selvbiografien «Learning to Fly», som avisa Mail on Sunday brakte utdrag fra i går.

Oppmuntret av Geri

Under Spice Girls' turné i Japan i 1997 ble Victoria besatt av trening og vekt. Både Posh og Mel C hadde fått beskjed fra gruppas management om at de godt kunne ta av noen kilo.

- Geri fortalte meg hele tida at en ser tjukkere ut på fjernsyn. Hun visste at Mel C og jeg hadde fått beskjed om at vi godt kunne gå ned i vekt. Så hun oppmuntret oss til å stå opp tidlig for å være med på joggeturer. Deretter gikk det over på mat, skriver Victoria.

Så forteller popstjerna om hvordan besettelsen utviklet seg videre. Det var Geri som introduserte Spice-kollega Posh for Slimfast, en milkshake som fyller opp og stopper sultfølelsen.

- Snart var fettinnholdet i mat like kjent for meg som gangetabellen.

Posh Spice ble også fiksert på å trene. Mens popkollegaene Emma og Mel B så på fjernsyn og spiste kylling, oppholdt Victoria seg i treningsstudio, svømte eller spiste salatblader.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer