Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Vidar Busk/ Kid Andersen/ Junior Watson

Overskudds-cd i 3D-format.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

CD: Kommer armageddon kan jeg godt tilbringe tid i bunkeren med disse tre musikantene. Vidar Busk og Junior Watson var Christoffer Lund Andersens forbilder da han øvde hjemme på gutterommet i Telemark. Kid-navnet fikk han i husbandet på bluesstedet Muddy Waters i Oslo. Derfra avanserte han til California, der han nå backer Charlie Musselwhite.

Der bor også Mike «Junior» Watson (Rod Piazza/Canned Heat), også kalt King Of The West Coast Blues, og veien var kort til studio. Med tre gitarer og tre stemmer går de løs på egne og andres sanger, med Rock Bottoms «Stompin\' Our Feet With Joy» fra Busks debut med samme navn som en stilfull kick-start.

Kid har selv produsert plata, som er spilt inn på kort tid. Det er blitt ei uhøytidelig og leken plate som oser av testosteron, overskudd og humor. Best er instrumentalen «Letter To Kedar» , med voice over på kroatisk! Gutta er meldt på Notodden Blues Festival i august. Dette vil garantert swinge live.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!