Vidar falt om mens de var på tur: «Det er kjæresten min som dør»

Forfatter Marita Hansen opplevde marerittet. Nå har hun skrevet bok om sin døde kjæreste for å kunne leve videre. 

En slags terapi: Marita Hansen følte hun ikke kunne puste hvis hun ikke skrev om kjæresten som døde. Det er blitt til boka «Og hver morgen våkner jeg». Foto: Anita Arntzen / Dagbladet
En slags terapi: Marita Hansen følte hun ikke kunne puste hvis hun ikke skrev om kjæresten som døde. Det er blitt til boka «Og hver morgen våkner jeg». Foto: Anita Arntzen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Hver gang hun tenker på dagen han døde, starter den på samme måte. De er i godt humør. De skal på lang skitur. Og så går de, og så faller Vidar. Og så går de videre. Og så faller Vidar en gang til. Og denne gangen reiser han seg ikke. Han blir blå på leppene. Folk kommer til. De starter hjerte- og lungeredning. Og så lurer hun på hva det er som foregår.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer