Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

NRK og Vidar Lønn-Arnesen

Vidar Lønn-Arnesen:- Kan være farlig å pensjonere seg

Vidar Lønn-Arnesen er tilbake på eteren, 60 år etter at politiet stoppet hans piratradio. Dama som fikk piraten ansatt i NRK, er fortsatt med. 

TILBAKE PÅ ETEREN: Vidar Lønn-Arnesen startet på karrieren med å lage piratradio og ble sett som for kommersiell da han begynte i NRK. Nå er radioringreven tilbake på lufta i Radio Vinyl. Foto: Lars Eivind Bones 
TILBAKE PÅ ETEREN: Vidar Lønn-Arnesen startet på karrieren med å lage piratradio og ble sett som for kommersiell da han begynte i NRK. Nå er radioringreven tilbake på lufta i Radio Vinyl. Foto: Lars Eivind Bones  Vis mer

BÆRUM (Dagbladet): - Det er livsfarlig å bli pensjonist fra den ene dagen til den andre, sier Vidar Lønn-Arnesen (76) med overraskende bestemt tone i den velkjente radiostemmen.

Etter at han pensjonerte seg for 7 år siden, var tanken at kulle leve rolige dager hjemme på Jar og på hytta i Vestfold. Men den tidligere NRK-profilen hadde vansker med å være arbeidsløs.

- Jeg gikk ut døra på Marienlyst da var jeg 70 år, og i NRK er det over og ut når du er 70. Jeg hadde bestemt meg for at nok er nok. Men det er ikke sunt å slutte brått. Jeg tror det er fysisk og psykisk farlig ikke å ha noe å gjøre etter at du går ut med blomsterbuketten, sier han.

76-åringen som er kjent fra programmer som «Ti i skuddet», «Norsktoppen», «Da Capo!» og Barne-TV, fortsatte karrieren med å reise rundt i Norge og holde syngende «Da Capo!»-show for eldre.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

1 UKE

PRØV PLUSS

GRATIS*

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE GRATIS* Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr Fornyes automatisk til 99,-/måned

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) etter tilbudsperioden når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

LES LENGRE - BETAL MINDRE

66 kr/mnd**

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 66 kr/mnd** Fornyes automatisk til 99,-/måned

**Abonnementet har 12 måneder avtaleperiode og du betaler 66,-/mnd. Deretter fornyes abonnementet løpende til ordinær pris måned (99kr). Du kan si opp når som helst, men abonnementet løper ut avtaleperioden. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • **Abonnementet har 12 måneder avtaleperiode og du betaler 66,-/måned. Deretter fornyes abonnementet løpende til ordinær pris måned (99,-). Du kan si opp når som helst, men abonnementet løper ut avtaleperioden.
  • Øvrige abonnement fornyes automatisk til ordinær pris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?