Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Video til uka

Allerede neste uke er videoen til Lene Marlins singellåt «You Weren't There» klar for visning.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mye tyder på at den blir å se med høy frekvens på både ZTV, NRK2 «Svisj» og MTV Nordic, straks etter at den slippes.

- Videoen er ikke helt ferdig ennå, så vi kan ikke med sikkerhet si hvilken dag den skal slippes, men det skjer i hvert fall i neste uke, forsikrer A&R-konsulent Gyro Leira.

Videoen er regissert av 30 år gamle Magnus Martens, som åpner Haugesund filmfestival med sin spillefilmdebut «United». Han får ikke lov til å si så mye om Marlins video.

- Det blir en streit, fin og melankolsk video. Opptakene ble gjort i løpet av et par dager. Og låten er sjeldent fin.

Annerledes Lene

Alle som ønsker å kjøpe den nye Lene Marlin-singelen, derimot, må fortsatt smøre seg med litt tålmodighet. Singelen blir nemlig ikke lagt ut for salg før 25. august.

- Vi har ikke bestemt oss for om det skal være flere låter fra albumet representert på cd-singelen, men dette er i hvert fall den eneste låten som skal slippes for radiospilling før albumet kommer, forteller Leira videre.

Dagbladet mente i sin anmeldelse av singelen forrige uke at det er en helt annerledes Lene Marlin vi hører. «Borte er ungpikestemmen, på singelen framstår Lene som en voksen og moden artist med en myk og behagelig stemme,» skrev Dagbladets anmelder og ga terningkast fire.

Dobbel rotasjon

Lene Marlins nye singel ble mandag sluppet for norske radiostasjoner, og er allerede tungt representert på de norske spillelistene. NRK Petre har for første gang i kanalens historie gitt en låt dobbel rotasjon på A-lista, det vil si at den blir spilt minst seks ganger daglig.

- Dette er jo en liten sensasjon. Det kan ikke bli mer interesse rundt en poplåt enn dette, derfor er det naturlig at den får særbehandling. Dessuten er låten glimrende, forklarer musikkprodusent i Petre, Mats Borch Bugge.

Han forsikrer videre om dette er et engangstilfelle. Og at albumslippet 22. september må forholde seg til de vanlige spillelistene.

POPULÆR: Lene Marlin har fått mye oppmerksomhet for sin nye singel, neste uke er hun klar med video også.