Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Videoblogger fra Kon-Tiki

Se regissørenes egne, unike opptak fra bak kulissene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet:) Filmingen av den kommende storfilmen Kon-Tiki er godt i gang. Nå videoblogger regissørene Espen Sandberg og Joachim Rønning fra innspillingen, der de viser fram unike bilder fra opptakene.

New York i Bulgaria - Filmingen i Bulgaria var tjue fantastiske dager, forteller regissørene.

De viser fram hvordan de har omskapt gater i byen Sofia i Bulgaria til New York anno 1946. På videoen ser man hvordan de ved hjelp av gamle biler, skilt, interiør og julepynt gjenskaper fortiden fra et annet kontinent i Bulgaria. Her kan du se videobloggen som sendes på filmens facebookside.

Bloggen inneholder en rekke unike klipp fra bak kulissene og av smakebiter på scener. Blant annet ser man hovedrolleinnehaver Pål Sverre Valheim Hagen spille Thor Heyerdahl da han forsøker å overbevise en professor i New York om sin tese.

- Vil du få tesen din bekreftet? Go ahead, driv avsted fra Peru til Polynesia på en balsaflåte, er fnyset han får til svar.

Neste blogg fra flåten Nå er filmeamet på plass i Malta hvor de har begynt å filme på flåten som er en eksakt kopi av flåten Thor Heyerdahl brukte. Regissørene gleder seg til å vise bilder fra dette i neste videoblogg:
- Da skal vi ut på flåta, og da begynner det, lover Rønning.

AUTENTISK: Regissør Espen Sandberg gir instrukser til hovedrolleinnehaver Pål Sverre Valheim. Foto: Nordisk film
AUTENTISK: Regissør Espen Sandberg gir instrukser til hovedrolleinnehaver Pål Sverre Valheim. Foto: Nordisk film Vis mer

Filmen er planlagt kinoklar høsten 2012.

I NEW YORK: En ung Thor Heyerdahl forsøker å overbevise en professor i New York om sin tese. Foto: Nordisk film
I NEW YORK: En ung Thor Heyerdahl forsøker å overbevise en professor i New York om sin tese. Foto: Nordisk film Vis mer