videotest

«Age of Conan»

For: Pc (etterhvert også Xbox 360)

Kommer: 25. mars

I år er det helt sikkert: Funcoms mye omtalte online-rollespill «Age of Conan» blir lansert, etter en kraftig utsettelse. Endelig kan vi selv finne ut om det mye omtalte spillet lever opp til de høye forventningene, og hvordan det klarer seg mot konkurrentene «World of Warcraft» og «Warhammer Online».

«Alan Wake»  

For: Pc, Xbox 360

Kommer: I løpet av 2008

Det finske spillselskapet Remedy imponerte oss med «Max Payne»-spillene, og det vi har fått se av den psykologiske thrilleren «Alan Wake» er mer enn nok til å glede seg. Som hentet rett ut av en Stephen King-roman må Alan fomle seg gjennom et mysterie der lys og mørke spiller viktige roller - og marerittene beveger seg ut av drømmenes rammer.

«Army of Two» 

For: Xbox 360, PS3

Kommer: I løpet av våren

Dette actionspillet, som egentlig skulle vært ute i 2007, fokuserer i stor grad på det livsnødvendige samarbeidet mellom de to hovedfigurene. Alene mot røkla i Irak-lignende omgivelser, er det lov å håpe at spillet blir bedre enn det noen forhåndsomtaler tilkjennegir - det siste et lovende samarbeidsspill trenger er dårlige kontrollere og intetsigende, stereotypiske hovedpersoner. 

«Alone in the Dark» 

For: Pc, Xbox 360, Wii, PS3, PS2, PSP, DS

Kommer: I løpet av våren

Hovedpersonen fra de første «Alone in the Dark»-spillene, Edward Carnby, dukker her igjen opp i det som forhåpentlig blir en nervepirrende opplevelse sentert rundt New York prominente Central Park. Det vi har fått se av spillet vitner om en gjennomregissert og grøssende skrekkopplevelse, der overlevelsesinstinktet blir satt grundig på prøve.