Vidundertøy

Vi har sett henne på film. Vi gråt av glede da hun var Bond-pike. Nå har hun blitt undertøysmodell.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Se vår bildespesial!

En rekke anerkjente skuespillere har de siste årene gått feil vei; fra et anerkjent arbeide på scenen til mer ned-på-jorda undertøys-visning. Det er selvfølgelig billigkjeden H&M som må ta skylda for dét, og en rekke bilulykker i snøfokka.

For undertøysmodeller i november er like bankers som jesu fødsel.

En nydelig svenske

I år er det den svensk-polske, nydelige skuespilleren Izabella Scorupco som viser undertøyet som klesgiganten håper vi legger under juletreet i år. Fotograf Michael Thompson har tatt eventyrinspirerte bilder av stjernen som nå klistres opp i stor format på et gatehjørne nær deg.

Dagbladet.no er opptatt av trafikksikkerheten, og gir deg derfor bildene her og nå. Sjekk vår bildespesial, som gir deg HM-modeller fra 90-tallet og fram til i dag.

Skjørt

Ifølge en pressemelding fra H&M er det den bohemske moteretningen som gjelder. Skjøre materialer, blonder og glitrende effekter er gjennomgangsdetaljene i undertøyet.

- Sesongens undertøy fungerer bra sammen med den moten som er nå som inkluderer mye tunikaer og mer løstsittende plagg, sier H&Ms designsjef Margareta van den Bosch.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer