VIF - Tufte utsolgt på to minutter

Gutta slår alle rekorder.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Kampen mellom Tufte og Vålerenga 5. november er utsolgt.

- Det ble utsolgt på under to minutter, det er helt vilt, sier prosjektleder i Vålerenga, Anne Aanmoen, til Dagbladet.no.

Det er VIF som har hatt ansvaret for distribusjonen, via Narvesen/billettluka.no og Vålerenga-sjappa.

- Ifølge Sjappa er dette ny rekord. Det har vært et kjempekjør, forteller Aanmoen.

Både telefonsvareren til Sjappa og en kundebehandler hos Ticnet forteller at det er umulig å få billetter gjennom dem. I utgangspunktet var det 5300 billetter til kampen, og de som ikke har fått tak i billett i løpet av de to minuttene de var tilgjengelige, får mest sannynlig ikke med seg kampen.

- Nei, det tror jeg blir veldig vanskelig. Det må i så tilfelle være om noen ikke henter billettene de har bestilt, men det ser jo ikke akkurat sånn ut på interessen, sier Aanmoen.

VIF-Tufte skal spilles i Valhall kl. 14.00. Kampen ble flyttet fra kl. 16 fordi Norges Fotballforbund fryktet at kampen ville stjele oppmerksomhet fra kvinnenes cupfinale mellom Asker og Team Strømmen.

Forrige uke hadde «Heia Tufte» et snitt på 810 000 seere.

REKORDSALG: Det er stor etterspørsel etter å få se Tufte IL - her i kamp mot 14-åringene i sørafrikanske Potch - få juling av Vålerenga 5. november.
REKORDSALG: Det er stor etterspørsel etter å få se Tufte IL - her i kamp mot 14-åringene i sørafrikanske Potch - få juling av Vålerenga 5. november. Vis mer

Serien hadde også flere seere enn landslaget da sistnevnte spilte mot Hviterussland. Derfor regnet også Vålerenga med at det skulle bli utsolgt i Vallhall lørdag.

- Vi visste at det kom til å gå fort, men ikke så fort som dette, sier Aanmoen til Dagbladet.no.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer