Viggo slutter i «Redaksjon EN»

- Vi gir oss på topp.

(Dagbladet.no): Viggo «Øøh.. øh.. øøh» Johansen vil ha sin siste «Redaksjon EN»-sending i løpet av forsommeren, bekrefter han overfor VG. NRK-ringreven har ledet debattprogrammet, som sendes tre ganger i uka, i fem år.

- Ja, jeg gir meg. Det har vært klart en god stund nå, De skal nå lage et nytt konsept og visse endringer i studio. Det kan være en grei anledning til å slutte. Sånn er det, sier Johansen til VG.

Han er stolt over at «Redaksjon EN» har hatt høye seertall i hele hans periode. Programmet hadde forrige onsdag 531 000 seere.

- Vi har kjørt en linje hele veien. En type aktualitet og debatt som har gitt seerne noe mer å tygge på en reality- og såpeserier, mener programlederen.

NRK-ledelsen vil ikke bekrefte debatt-Viggos abdisering, men skal allerede være i gang med å teste ut mulige etterfølgere til Johansen i et nytt aktualitets-flaggskip.

PAKKER NED IGJEN: Viggo Johansen kom på skjermen som «Redaksjon EN»-programleder i 2002. Om få måneder er det slutt. Arkivfoto: ALEKSANDER NORDAHL
PAKKER NED IGJEN: Viggo Johansen kom på skjermen som «Redaksjon EN»-programleder i 2002. Om få måneder er det slutt. Arkivfoto: ALEKSANDER NORDAHL Vis mer