- Vikarene var faretruende gode

Linn Skåber er dritnervøs før «Nytt på nytt»-combacket.

COMEBACK: Linn Skåber hadde tatt på seg armbånd som skulle bringe lykke i første comeback-sending. I kveld er hun tilbake i «Nytt på Nytt»-stolen. Foto: Nina Hansen. 

Foto: Nina Hansen / Dagbladet
COMEBACK: Linn Skåber hadde tatt på seg armbånd som skulle bringe lykke i første comeback-sending. I kveld er hun tilbake i «Nytt på Nytt»-stolen. Foto: Nina Hansen. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Jeg har vært ordentlig nervøs. Faktisk nesten verre enn jeg var før aller første program, sier Linn Skåber (40), og viser at hun på armen er pyntet med et armbånd som skal bringe lykke.

- I første program begynte jeg liksom på null. Å skulle hoppe på igjen etter en pause er nesten verre, sier hun.

- Den siste uken har jeg krampelest aviser. Det er faktisk sånn at jeg ofte er mer nervøs her enn på en teaterpremiere. Vikarene har jo også vært faretruende gode.

For å sikre seg selv mot nervene i kveldens sending valgte hun ut gjesten sin selv. Det ble mannen som forbindes nesten like mye med den løse latteren sin som Norwegian, Bjørn Kjos.

- Han er ekstremt trivelig. Han ler jo av alle vitsene, og var en god støtte gjennom programmet, sier Linn Skåber etter comebackopptaket i går kveld.

Aktiv dame I høst har håndplukkede komikere prøvd å fylle Skåbers sko. Ifølge Lisa Tønne, (som har vært en av vikarene journ. anm) har de hjulpet Skåber med å realisere seg selv.

På NRK har vi i høst sett Skåber i skikkelsen som sosiopaten uten en eneste antenne i liksomdokumentaren «Hjertet til hjertet - spelet», samtidig har hun vært opptatt med oppsettingen «Kåre, Linn, men Christian Skolmen» på Chat Noir.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer