Vikingarna gjenforenes

Christer Sjögren ser fram til å synge med «grabbarna» igjen.

GJENFORENES: Tolv år etter at Vikingarna satte punktum gjenforenes de for én kveld, på svensk TV. Her er (fra venstre) saksofonisT Tony Eriksson, manager og tidligere bandmedlem Jörgen Arnemar og vokalist Christer Sjögren avbildet i 2004, året de la opp. Foto: NTB Scanpix
GJENFORENES: Tolv år etter at Vikingarna satte punktum gjenforenes de for én kveld, på svensk TV. Her er (fra venstre) saksofonisT Tony Eriksson, manager og tidligere bandmedlem Jörgen Arnemar og vokalist Christer Sjögren avbildet i 2004, året de la opp. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det sier 66-åringen til dansebandmagasinet Får Jag Lov.

Vikingarna la opp i 2004, men skal nå møtes for å gjøre en eksklusiv gjenforening for én kveld.

Ifølge magasinet kommer gjenforeningen til å finne sted i forbindelse med innspilling av TV4-programmet «Tack för dansen» på starten av sommeren. 

Sjögren sier til Får Jag Lov at det ikke bare er spillinga han ser fram til.

Den tidligere dansebandkongen gleder seg også til å sette seg ned med bandkollegene og snakke om minner fra Vikingarna-karrieren.

- Følelsesladde saker Også overfor Expressen lover Sjögren at bandmedlemmene kommer til å fortelle om livet i Vikingarna.

- Det kan jo bli både tårer og mye latter. Det hadde jo så stor betydning i våre liv. Det er klart at det kommer til å bli følelsesladde saker. Men jeg tror det blir mest glede, sier han til den svenske avisen.

Men selv om Sjögren nå ser fram til å spille gamle slagere igjen, var han først i tvil om det var det rette å gjøre.

Til Expressen forteller vokalisten at han av gammel vane takket nei til å delta på «Tack för dansen», og at det krevde flere uker med overtalelse før han endret mening.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer