- Viktig å underprestere

Bokaktuelle Beate Grimsrud mener livet er for kort til å skulle bli verdensmester. I sommerferien har hun begynt på to nye bøker.

PRODUKTIV SOMMER: Før «Evighetsbarna» er sluppet i Norge, har Beate Grimsrud startet på to nye bøker. Foto: ULRICA ZWENGER / CAPPELEN DAMM
PRODUKTIV SOMMER: Før «Evighetsbarna» er sluppet i Norge, har Beate Grimsrud startet på to nye bøker. Foto: ULRICA ZWENGER / CAPPELEN DAMM Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Det er de som underpresterer litt. Jeg tror det er viktig i dagens prestasjonssamfunn, sier Beate Grimsrud til Dagbladet.

- Hvorfor det?

- Jeg tror livet er for kort til å skulle bli verdensmester.

Hun forteller om den nye boka «Evighetsbarna».

For henne er det de som ikke har klart å henge med i dagens samfunn, men som samtidig ikke har ramlet ut, til tross av det økende klasseskillet mellom rik og fattig.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer