Viktig virkelighet

Teater Innlandets «Inntrengerne» er vesentlig, virkelighetstro teater om de krigsskader som rammer hjemmefronten.

ETTER KRIGEN: Thomas (Jo Adrian Haavind, i uniform) kommer hjem til Line (Ester Grenersen) etter å ha vært i krigen. Han har traumene med seg. Afghaneren Ahmed (Duc Mai-The) må de begge pent også forholde seg til. Foto: Kristine Jakobsen, Teater Innlandet
ETTER KRIGEN: Thomas (Jo Adrian Haavind, i uniform) kommer hjem til Line (Ester Grenersen) etter å ha vært i krigen. Han har traumene med seg. Afghaneren Ahmed (Duc Mai-The) må de begge pent også forholde seg til. Foto: Kristine Jakobsen, Teater Innlandet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TEATER: Hun - spilt av Ester Grenersen - er lærer, en kvinne som hater krig og elsker en kriger. Han - spilt av Jo Adrian Haavind - er krigeren.

De er begge hovedpersoner, på hver sine måter. Hun har mest tid alene på scenen. Han gjennomgår den største utviklingen.

Scener fra et ekteskap

Gjennom scener fra et ekteskap, i fellesskap og adskillelse, synliggjør Grenersen og Haavind en lang rekke vonde problemstillinger norske krigsveteraner og deres nærmeste stadig må forholde seg til.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer