Vil at Leonardo DiCaprio skal spille Steve Jobs

«The Beach»-regissøren.

«THE BEACH»: Sist Leonardo DiCaprio og Danny Boyle jobbet sammen var under innspillingen av «The Beach». Foto: Promo
«THE BEACH»: Sist Leonardo DiCaprio og Danny Boyle jobbet sammen var under innspillingen av «The Beach». Foto: Promo Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Filtermagasin.no): En av universets naturlover sier at om Aaron Sorkin har skrevet manus til en film om Steve Jobs, kan det ikke stå ufilmet for lenge.

Derfor er Sony Pictures nå på hard leit etter en regissør til den foreløpig utitulerte filmen, og nå ser de ut til å ha landet på Danny Boyle.

Regissøren bak filmer som «Trainspotting», «Slumdog Millionaire» og «The Beach» er ifølge The Hollywood Reporter nemlig i samtaler med filmselskapet.

Samtidig skriver bransjebladet at han skal være ute etter en gjenforening med stjerna fra sistnevnte film, Leonardo DiCaprio, som allerede skal være forespurt om å ta på seg sort høyhalset genser og høythengende jeans.

Kun tre scener Hverken Boyle eller DiCaprio skal foreløpig være spikra, og sistnevnte har allerede en thrillerinnspilling i september på plakaten, i Alejandro Gonzalez Inarritus' «The Revenant».

Sorkins manus skal ta for seg tre viktige øyeblikk i livet til teknogründeren, som ifølge Sorkin selv pleide å ringe for å prate om seriene hans.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer