<strong>«THE BEACH»:</strong> Sist Leonardo DiCaprio og Danny Boyle jobbet sammen var under innspillingen av «The Beach». Foto: Promo
«THE BEACH»: Sist Leonardo DiCaprio og Danny Boyle jobbet sammen var under innspillingen av «The Beach». Foto: Promo Vis mer

Vil at Leonardo DiCaprio skal spille Steve Jobs

«The Beach»-regissøren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Filtermagasin.no): En av universets naturlover sier at om Aaron Sorkin har skrevet manus til en film om Steve Jobs, kan det ikke stå ufilmet for lenge.

Derfor er Sony Pictures nå på hard leit etter en regissør til den foreløpig utitulerte filmen, og nå ser de ut til å ha landet på Danny Boyle.

Regissøren bak filmer som «Trainspotting», «Slumdog Millionaire» og «The Beach» er ifølge The Hollywood Reporter nemlig i samtaler med filmselskapet.

Samtidig skriver bransjebladet at han skal være ute etter en gjenforening med stjerna fra sistnevnte film, Leonardo DiCaprio, som allerede skal være forespurt om å ta på seg sort høyhalset genser og høythengende jeans.

Kun tre scener Hverken Boyle eller DiCaprio skal foreløpig være spikra, og sistnevnte har allerede en thrillerinnspilling i september på plakaten, i Alejandro Gonzalez Inarritus' «The Revenant».

Sorkins manus skal ta for seg tre viktige øyeblikk i livet til teknogründeren, som ifølge Sorkin selv pleide å ringe for å prate om seriene hans.

- Hele filmen blir tre scener som alle finner sted i sanntid, fortalte Sorkin under en konferanse arrangert av Newsweek og The Daily Beast i 2012.

- Alle vil finne sted før produktlanseringer. Den første er Mac, den neste er NeXT etter at han hadde forlatt Apple, og den siste er iPoden.

Fincher fikk fyken Det så lenge ut til at David Fincher skulle regissere Jobs-filmen, med Fincher-favoritt Christian Bale som mulig hovedrolleinnehaver.

Tidligere denne måneden røk imidlertid Fincher uklar med filmstudioet fordi han krevde ti millioner dollar i honorar på forhånd, samt kontroll over markedsføringsstategien.

Det var dette som utløste jakten på ny regissør.

Fincher har uansett nok å henge fingrene i for tida.

Nylig slapp han den første traileren til filmatiseringen av Gillian Flynn-romanen «Gone Girl», og sammen med forfatteren jobber han nå med en remake av den britiske thrillerserien «Utopia» (hvor en nordmann forresten hadde en stor finger med i spillet).

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer