Vil at vi skal spille «Fifa» 365 dager i året

EA-sjefen forteller om fotballseriens fremtid.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||Årlige utgivelser av EAs sportspill har blitt nærmest for tradisjon å regne. Når løvet på trærne gulner har fotballfans fått leamus i tommeltottene, noe som vanligvis har betydd at årets nye «Fifa» er rundt hjørnet.

Men denne type årlige utgivelser har også vært kritisert for å mangle nyheter og innovasjon i spillene, hvor det ofte har blitt stilt spørsmål om årets «nyheter» er verd pengene. Men de siste årenes «Fifa», «Tiger Woods» og «NHL» har fått enorme mengder lovord av spillanmeldere.

Allikevel forteller nå EA-sjefen Peter Moore at fremtidens «Fifa»-opplevelse ikke bare vil være basert på fysisk medium.

Det er til MCV han nå avslører at jobben med å flytte serien fra en årlig utgivelse på plate til en kontinuerlig onlineopplevelse har startet.

- For de fleste av oss er fotball ganske konstant. I år var det kanskje 15 dager uten sesong. Og selv da tenker vi på det og leser om det. Det er plassen fotball har i livet vårt, og det er måten vi må se på det, skal Moore ha sagt i intervjuet med MCV.

- Vi må levere den type utholdende tilstedeværelse, noen ganger kanskje via plater, kanskje på sosiale nettverk, eller på nettet. Det er utviklerteamets visjon — at uansett hvor du er, eller hva du bruker, finnes det en «Fifa»-opplevelse tilgjengelig, som er koblet sammen og løfter nivået ditt opp og gir deg status.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer