Vil avsløre Diana-komplott

Hemmelige dokumenter i Pentagon kan avsløre om prinsesse Dianas dødsfall var en ulykke - eller ikke.

Det amerikanske forsvarsdepartementet åpner nå for at en av deres ansatte skal få lese gjennom de hemmeligstemplede dokumentene, og gi blant annet Dodi Al Fayeds far et endelig svar på om sønnens død var et uhell eller ikke. Dokumentene vil ikke bli nedgradert på mange år ennå, men Pentagon-ansatte Robert Tyrer skal få lov til å lese dem, og avsløre store deler av innholdet.

Harrods-sjef Mohammed Al Fayed er overbevist om at sønnen Dodi og prinsesse Diana var utsatt for en konspirasjon og at den fatale bilulykken i Paris ikke var en ulykke likevel.

Pentagon-dokumentene kan kaste lys over omstendighetene rundt dødsulykken. Det er senator George Mitchell som har trukket i trådene. Ifølge avisa The Mirror overbeviste han Tyrer til å bruke sikkerhetsklareringen sin til å lese gjennom dokumentene. Det er fortsatt uklart hva Tyrer vil gjøre dersom han finner noe som understøtter konspirasjonsteorien.

KAN HA SVARET: Pentagon kan sitte på papirer som forteller om prinsesse Diana ble utsatt for en arrangert ulykke da hun ble drept.