Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Vil besvangre Victoria

BERLIN (Dagbladet): Det går mot åpen GP-krig mellom Tyskland og Sverige: - Jeg vil gjøre kronprinsesse Victora gravid, uttaler den tyske deltakeren Stefan Raab.

- Jeg vil så gjerne bli konge av Sverige, forteller den halvgale Raab i denne ukas utgave av nyhetsmagasinet Stern. På spørsmål om hvordan han har tenkt å oppnå royal status, svarer komikeren og sangeren at han har tenkt å snike seg inn på slottet i Stockholm. - Der besvangrer jeg kronprinsesse Victoria, slik at hun blir nødt til å gifte seg med meg.

Igår sang han for utvalgte journalister i Stockholm om «min lilla älskling» _ som han senere avslørte var en hyllest til prinsesse Victoria Ingrid Alice Dhsirh Bernadotte. Raab omtaler dronning Silvia som sitt livs største forbilde.

SKAL BESVANGRES?: Den tyske Grand Prix deltakeren Stefan Raab vil gjør kronprinsesse Victoria gravid.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling