-  Vil bli nye Dorthe

Pia Haraldsen har trappet ned jobben som redaktør for Cosmopolitan for å bli den nye Dorthe Skappel. Først må hun lede «Kjendisjakten» på TV 2.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

-  Dette er en liten drøm som går i oppfyllelse, sier Pia Haraldsen, som i går var på fest for Nordic Music Awards på Grand Hotel i Oslo.

Haraldsen har nå slått seg sammen med Barbro Fagerbakk, eller «Farmen-Barbro» om du vil, som programleder for «Kjendisjakten» påTV 2. Ifølge de ikke helt ulike jentene er det 100 000 mennesker som følger kanalens formiddags-tv-satsing.

Blir det slik Pia ønsker, er hun i framtida å finne i tv-ruta også på kveldstid.-  Jeg skulle gjerne vært programleder for «God kveld, Norge». Men Dorthe er jo strålende i den jobben, så vi får se. Skulle hun bli lei, blir jeg gjerne den nye Dorthe Skappel, sier 24-åringen og smiler.

Kjendiseri og sladder

Først er det «Kjendisjakten» som gjelder, men Haraldsen legger ikke skjul på at den kan være et springbrett for videre karriere.

-  Jeg har lenge villet jobbet med tv,og nå har jeg fått sjansen, sier hun.

Pia Haraldsen, som slett ikke er ulik sin tv-heltinne, deler også Skappels interesser:

-  Jeg synes det er gøy med kjendiseri og sladder og sånn.«Kjendisjakten» går ut på at deltakerne i studio og over telefon skal gjette seg fram til hvilken kjendis som skjuler seg bak et rutenett som gradvis avslører et ansikt.

NY JOBB: Pia Haraldsen strålte som Dorthe Skappel under før-festen til Nordic Music Awards. Nå håper hun å kunne ta over etter «God kveld, Norge»-dronningen en dag. Alle foto: Bjørn Langsem
NY JOBB: Pia Haraldsen strålte som Dorthe Skappel under før-festen til Nordic Music Awards. Nå håper hun å kunne ta over etter «God kveld, Norge»-dronningen en dag. Alle foto: Bjørn Langsem Vis mer

-  Det er gøy med nye utfordringer, sier Haraldsen, som tidligere var medlem av juryen i «Shopaholic» på TV3.

-  Mye kunnskap

Den unge jenta, mest kjent for å være dronning Sonjas niese og for å date nokså kjente fotballspillere, har allerede en imponerende karriere bak seg etter at hun fullførte mediestudier i London.

I tillegg til flere tv-jobber har hun sittet som redaktør for trender og underholdning i Cosmopolitan det siste året.-  Pia er veldig flink til å få folk til å slappe av, og hun får innringerne til å snakke, sier medprogramleder Barbro, som kom i følge med Haraldsen til Nordic Music Awards-festen på Grand. Hun er full av lovord om sin nye kollega:

-  Pia har mye kunnskap og gjør det hele enklere for oss. Dessuten er det veldig hyggelig å ha noen å snakke med.

Bokmuligheter

Og skulle ikke Kåre Valebrokk hente den ferske programlederen til «God kveld, Norge»-redaksjonen med det første, er det flere muligheter for Pia Haraldsen.

-  Jeg er blitt spurt om å skrive en biografi, men jeg er nok litt for ung til det foreløpig, sier Haraldsen.

PROGRAMLEDER: Guri Solberg leder det norske innslaget i Nordic Music Awards.
IKKE NOMINERT: Verken komiker og artist Kristian Valen (t.v.) eller kompisen hans er nominert.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer